Vacature Professional

Professional in Middelharnis

Logo Gemeente Goeree Overflakkee

Contactfunctionaris (Maatschappelijk Vastgoed)

 • Hbo-niveau
 • 20 uur per week
 • Schaal 9 (maximaal € 4.752,-) bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Sluitingstermijn tot en met 28 januari 2024
 • Het team Maatschappelijke Ontwikkelingen

Hoe zou een dag eruit kunnen zien?

Je bent onderweg naar het gemeentehuis in Middelharnis. Gisteren werkte je nog vanuit huis. Vandaag heb je een aantal afspraken op kantoor. Niet alleen fijn om je collega's te ontmoeten maar ook nodig. Samen met de beleidsadviseur Maatschappelijk Vastgoed ondersteun en faciliteer jij het beheer en de exploitatie van het maatschappelijk vastgoed van de gemeente. Over een uitdaging gesproken! Een aantal van de verenigingsgebouwen wordt beheerd en geëxploiteerd door vrijwillige bestuurders. Andere verenigingsgebouwen worden beheerd en geëxploiteerd door professionele organisaties. In beide situaties komen jouw kwaliteiten als verbinder en netwerker goed van pas.

Vanuit de visie breed sociaal domein "Samen leven op Goeree-Overflakkee" zetten wij in op het stimuleren van gemeenschapszin en samenredzaamheid. Wat betekent dit voor de (huidige) inzet van het maatschappelijk vastgoed van de gemeente? Hoe ondersteunen we de vrijwilligers die hierbij betrokken zijn? Dat is een pittig vraagstuk, maar gelukkig krijg jij hier veel energie van. Je hebt deze ochtend ook een overleg met de wethouder. Je praat hem bij over de uitkomsten van een intern overleg dat je hebt gehad met verschillende teams over de jaarlijkse indexatie van de huurtarieven.

Tussen de middag lunch je samen met een groepje collega's in de kantine van het gemeentehuis. Je hebt een drukke middag die in het teken staat van een bezoek aan "Ons Dorpshuis" in Nieuwe-Tonge waar je een gesprek hebt met het bestuur en de beheerder over hoe we nieuwe activiteiten kunnen aantrekken/stimuleren om de leefbaarheid in het dorp te vergroten.

Als je weer terug bent, loop je nog even binnen bij de collega's van team Omgeving om na te gaan of de plaatsing van een warmtepomp en zonnepanelen op een ander verenigingsgebouw eerder uitgevoerd kan worden in verband met de hoge energielasten.


Super diverse baan! Ben jij er klaar voor?

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken?

Leuk, uitdagend en afwisselend! Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega's en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken. En heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten.

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed afrondt. Je houdt hierbij rekening met onze inwoners, samenwerkingspartners, bestuur en/of collega's. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.

Wat vragen wij van jou?

 • Je werkt vanuit één van de vijf opgaven van het sociaal domein, te weten opgave twee: "Gemeenschapszin & sociale veiligheid".
 • Het is niet uit te sluiten dat je ook wel eens op andere beleidsterreinen werkzaam bent. Binnen onze organisatie willen we ieders kwaliteiten zo optimaal mogelijk benutten.
 • Je gaat voor resultaat en je bent integer: afspraak is afspraak.
 • Je bent analytisch, proactief en resultaatgericht.
 • Je hebt je Hbo afgerond of relevante werkervaring op Hbo-niveau met aanvullende kennis en/of ervaring binnen het vakgebied;
 • Je bent in staat om interne- en externe ontwikkelingen te vertalen naar duidelijk advies voor beleid.
 • Je bent politiek-sensitief. Je weet hoe het is om in een bestuurlijke omgeving te werken of ben hier nieuwsgierig naar.
 • Je gaat in ieder geval voor het goede gesprek. Je bent in staat om echt naar anderen te luisteren, je weet in te spelen op mogelijke problemen en je ben in staat, op basis van goede argumenten, anderen te overtuigen.

Wat bieden wij

 • De functie is gewaardeerd in schaal 9. Dit betekent maximaal € 4.752,- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring, daarbij kan een aanloopschaal van toepassing zijn.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit kan je gebruiken voor extra inkomen, meer vakantiedagen, een opleiding en/of je vakbondscontributie.
 • Wij vergoeden € 0,21 per kilometer met een maximum van 70 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,- netto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je krijgt 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo'n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering .

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Anita Sloof, teamleider Maatschappelijke Ontwikkelingen.
Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Annet Okkerse, Beleidsadviseur HRM.
Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer: 14 0187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mail je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel CV, naar: .Functie:professional
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Professional Gemeente Goeree-Overflakkee 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures