Vacature Opleidingsfunctionaris

Opleidingsfunctionaris in Dirksland

Opleidingsfunctionaris (Dirksland)

24 uur | MBO | Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

Ben jij dé specialist op het gebied van opleiden en ontwikkelen? Weet jij structuur aan te brengen, mensen te verbinden en wil jij je inzetten om de kwaliteit van de opleidingen te verhogen? Dan ben jij de perfecte kandidaat die wij zoeken voor Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis! Lees snel verder en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen gaan betekenen!

Wat ga je doen?
Jij begrijpt dat het in een krappe arbeidsmarkt cruciaal is om voldoende op te leiden. Net zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat onze medewerkers geschoold, bevoegd en bekwaam zijn én blijven. Daar maak jij je hard voor! Met jouw aanstekelijke enthousiasme weet jij onze medewerkers te enthousiasmeren en te stimu zodat zij hun kennis en vaardigheden op peil houden. Een win/win situatie voor beide partijen, zij blijven bevoegd en bekwaam en wij kunnen onze strategische doelen behalen. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in nauw contact met de leidinggevenden en de werkbegeleiders. Samen sta je sterk! Jij fungeert als adviseur binnen de locatie op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Je bent gesprekspartner voor leidinggevenden, de werkbegeleiders en niet in de laatste plaats onze leerlingen. Verder heb je een uiteenlopend takenpakket waarbij je op het ene moment leerlingen begeleidt en het leerproces van onze leerlingen en stagiaires bewaakt. Het andere moment coördineer je opleidingen en cursussen en denk je mee over onderwijsvernieuwing in de praktijk. Je weet een prettig en stabiel leerklimaat te creëren voor onze leerlingen én medewerkers. Binnen het team lever je een actieve bijdrage aan projecten. Je bent het gezicht van CuraMare voor de onderwijsinstellingen waarmee nauw wordt samengewerkt.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.047,- en maximaal €4.324,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 50 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde zorgopleiding op mbo 4 niveau, aangevuld met een opleiding tot praktijkopleider, een lerarenopleiding verpleegkunde/zorg en welzijn of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt ervaring in en kennis van de zorg, bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige.
 • Je hebt het opleiden en ontwikkelen in je bloed zitten en haalt er voldoening uit om het maximale uit onze leerlingen en medewerkers te halen. Je schroomt niet om hierbij (on)gevraagd advies te geven en knelpunten te signa.
 • Je analyseert opleidingsvragen, levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van trainingen en participeert in projecten.
 • Je werkt zelfstandig, maar maakt wel deel uit van een team.
 • Je bent proactief, energiek, en weet mensen te motiveren en in beweging te krijgen.
 • Je vindt het leuk om je vast te bijten in nieuwe ontwikkelingen en methodieken en te participeren in projectgroepen.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Lees meer over de ziekenhuiszorg die wij aanbieden op www.vanweelbethesda.nl


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als opleidingsfunctionaris bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 20 maart. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdagochtend 21 maart 2024.


Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:opleidingsfunctionaris
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3047 – 4324
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Opleidingsfunctionaris CuraMare 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures