Vacature Projectmedewerker Duurzaamheid

Projectmedewerker Duurzaamheid in Middelharnis

Logo Gemeente Goeree Overflakkee

Projectmedewerker duurzaamheid

 • Mbo-niveau
 • 24 uur per week
 • Schaal 6 (maximaal € 3.481,-) bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Sluitingstermijn tot 31 januari 2024
 • Het team Duurzaamheid

Gemeente Goeree-Overflakkee is op zoek naar een projectmedewerker duurzaamheid. Wil jij bijdragen aan de energietransitie op ons eiland?! Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou, dus lees vooral verder!

Op het gebied van duurzaamheid heeft de gemeente Goeree-Overflakkee al veel mooie resultaten behaald en behoren we op een aantal vlakken tot de koplopers binnen gemeenteland. Zo hebben we onze opwekdoelstelling voor de Regionale Energie Strategie (RES) al gerealiseerd, werken we aan innovatieve technieken voor de gebouwde omgeving zoals het project 'Stad Aardgasvrij' (externe link) en werken we samen met alle partners op het eiland aan de brede opgave voor een duurzame energievoorziening (externe link) .

Wat ga je doen?

Als projectmedewerker help je de projectleiders, beleidsmedewerker en subsidiebeheerders met hun dagelijkse werkzaamheden. Je houdt ervan om in een team te werken en samen resultaten te boeken. Je gaat aan de slag gaat binnen diverse projecten rondom circulariteit en de energietransitie, dat zorgt voor afwisseling. Jouw werk zal vooral bestaan uit het verwerken van de subsidies voor isolatie en het project 'Stad Aardgas Vrij'. Daarnaast voer je andere voorkomende en ondersteunende werkzaamheden uit.

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken?

Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega's en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken. En heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten.

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed afrondt. Je houdt hierbij rekening met onze inwoners, samenwerkingspartners, bestuur en/of collega's. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op Mbo-niveau;
 • Je bent digitaal vaardig en handig met Microsoft Office;
 • Je werkt secuur en kan goed structuur aanbrengen in je werkzaamheden;
 • Je hebt een flexibele, oplossingsgerichte en kan proactieve houding, zo weet je goed om te gaan met verschillende situaties.

Wat bieden wij?

 • De functie, binnen Gemeente Goeree-Overflakkee genoemd 'vakinhoudelijk medewerker E', is gewaardeerd in schaal 6. Dit betekent maximaal € 3.481,- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt.
 • Wij vergoeden € 0,23 per kilometer met en een maximum van 70 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,- netto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je krijgt 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo'n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met , . Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Jordi Lievense, Beleidsadviseurs HRM.
Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren!

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mail je schriftelijke motivatie in combinatie met een actueel CV, naar: personeelszaken@ggo.nl .Functie:projectmedewerker duurzaamheid
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3481 – 3481
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Projectmedewerker Duurzaamheid Gemeente Goeree-Overflakkee 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures