Vacature Beleidsmedewerker Kwaliteit en Veiligheid

Beleidsmedewerker Kwaliteit en Veiligheid in Dirksland

Beleidsmedewerker kwaliteit en veiligheid (senior)

28-36 uur | HBO | Woonzorglocaties CuraMare

De thuis- en ouderenzorg staat de komende jaren voor grote uitdagingen. De zorgkloof komt steeds sneller op ons af. De vraag naar zorg zal door de vergrijzing steeds meer toenemen maar de beschikbare mensen om deze zorg uit te voeren neemt af. Dit vraagt om een andere manier van inzet van professionele zorg. De toegankelijkheid van zorg komt onder druk te staan door de veranderde bevolkingssamenstelling en de veranderde leefstijlen. Hierdoor zullen zorgpartijen steeds meer moeten gaan samenwerken. Het borgen van kwaliteit bij deze uitdagingen is een ingewikkelde maar uitdagende puzzel waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken!

Wat ga je doen?
Vind je het leuk om snel te schakelen en te opereren op verschillende niveaus en tussen diverse rollen? Dan zit je in deze functie binnen het team kwaliteit en veiligheid op de juiste plek! Jouw voelsprieten signaleren ontwikkelingen, afwijkingen en trends en behoeften binnen jouw werkveld. Op deze manier anticipeer jij op de toekomst. Jij hebt het beste voor met de organisatie, daarom verrijk jij de ontwikkeling van CuraMare met passend advies en expertise binnen de aandachtsgebieden kwaliteitsmanagement en cliëntveiligheid. Jouw werkzaamheden voer je voornamelijk uit op tactisch niveau.

Jij durft te zeggen wanneer de dingen goed gaan, maar ook wanneer het minder goed gaat. Je evalueert het (strategisch) beleid, signaleert knelpunten en neemt initiatieven die kunnen leiden tot verbeteringen. Daarnaast zie jij graag resultaat! Jij weet kwaliteitsvraagstukken binnen een handomdraai (of twee) te vertalen naar concrete uitvoerbare plannen. Dagelijks zet jij je samenwerking skills in tijdens de projectactiviteiten en neem je deel aan de centrale calamiteiten commissie en verbeterteams. Je geeft voorlichting, informatie en advies aan in- en externe belanghebbenden en je traint/coacht collega's.

Tenslotte deins jij niet terug voor een portie verantwoordelijkheid. Jij coördineert, of je neemt deel, aan ketenzorg brede (verbeter)projecten binnen jouw werkgebied en je zorgt voor de inbreng van eigen expertise. Samen met de het team kwaliteit en de managers maak jij deze functie succesvol en zorg jij ervoor dat dit bijdraagt aan de ontwikkeling van de hele organisatie, en niet te vergeten, je eigen ontwikkeling!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €3.434,- en maximaal €4.842,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG55 CAO Ziekenhuizen) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO Ziekenhuizen. Inschaling is afhankelijk van opleidingen en werkervaring.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-studie in de richting van kwaliteit of (zorg)management.
 • Je hebt affiniteit met de thuis- en ouderenzorg en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, ervaring is een pré.
 • Je bent in staat om als projectleider te kunnen optreden en hebt bij voorkeur ervaring met projectmatig werken en of beleidsontwikkeling in de zorg.
 • Je kunt makkelijk schakelen van strategie naar operatie en weer terug.
 • Je bent daadkrachtig, stressbestendig en gestructureerd.
 • Je hebt een analytisch vermogen, bent resultaatgericht en hebt waar nodig hands-on mentaliteit.
 • Je bent enthousiast, leergiering, ambitieus, ziet kansen en bent proactief.
 • Je bent open minded en in staat tot omdenken.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met onze adviseur kwaliteit & veiligheid, , via: of met onze divisiemanager, Wiltine Flier, via: .

Functie:beleidsmedewerker kwaliteit & veiligheid
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3434 – 4842
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Beleidsmedewerker Kwaliteit en Veiligheid CuraMare 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures