Vacature Medewerker Leerlingenvervoer en Kinderopvang

Medewerker Leerlingenvervoer en Kinderopvang in Middelharnis

Logo Gemeente Goeree Overflakkee

 1. Medewerker Leerlingenvervoer en Kinderopvang

 • Mbo-niveau 4
 • 27 uur per week
 • Schaal 7 (maximaal € 3.612,-) bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Sluitingstermijn tot en met 27 november 2023
 • Het team Jeugd en Gezin

Medewerker Leerlingenvervoer en Kinderopvang verzorgt samen met collega's de uitvoering van het beleid (wet- en regelgeving, verordening) leerlingenvervoer en kinderopvang. In deze functie beoordeelt je binnengekomen aanvragen en/of klachten, verricht onderzoek, houdt toezicht, adviseert en geeft uitvoering aan (routinematige) taken op het gebied van de genoemde wet- en regelgeving. Je stelt, adviezen en beschikkingen op naar aanleiding van genomen beslissingen. Je verstrekt informatie aan diverse partijen, zoals ouders/verzorgers, (voor)scholen, het samenwerkingsverband, hulpverlening, GGD, leerplicht en de regiecentrale. Daarbij onderhoud je de applicatie Carel.

Solliciteer

 • Stuur je CV en motivatie

Zomaar een dag van…

Je begint deze morgen met het lezen van je mail. Je ziet een aanvraag registratie van een gastouder. Je controleert deze aanvraag en geeft de toezichthouder kinderopvang opdracht voor verder onderzoek. Je hebt ook twee aanvragen voor leerlingenvervoer. De eerste is een wijziging van een leerling die al bekend is. Je stelt de beschikking op en je informeert over de vervoerscentrale over deze wijziging. De tweede aanvraag past niet binnen de regelgeving. Je belt de aanvragende ouder voor meer informatie. Je belt ook met een collega van het samenwerkingsverband. Met de verkregen informatie kun je niet anders dan de aanvraag af te wijzen en je bericht de aanvrager hierover met een zogenaamd voornemen. De tijd gaat snel en je ziet dat je ook nog twee signalen hebt gekregen over niet opgehaalde kinderen. Je neemt contact op met de vervoerscentrale om te weten wat er aan de hand is. Daarnaast maak je afspraken over hoe dit opgepakt moet worden.

Taken kinderopvang

 • Afstemming met inspecteurs van toezichthouder kinderopvang (GGD Rotterdam-Rijnmond). Bij rapportages na inspecties pak je, indien geadviseerd, handhaving op;
 • Beoordelen en opvolgen van adviesrapportages van de GGD met betrekking tot toezicht op kinderopvang;
 • Verwerken van aanvragen kinderopvangorganisaties en gastouders LRK-registratie;

Taken leerlingenvervoer

 • Beoordelen en toetsen van aanvragen leerlingenvervoer aan wet- en regelgeving;
 • Contacten onderhouden met vervoerscentrale over planning en uitvoering;
 • Signaleren van knelpunten en contact onderhouden met verschillende partijen intern (o.a. leerplichtambtenaar en beleidsmedewerker) en extern (o.a. regiecentrale, ouders en onderwijsinstellingen).

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken?

Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega's en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken. En heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten.

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed afrondt. Je houdt hierbij rekening met onze inwoners, samenwerkingspartners, bestuur en/of collega's. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.

Wat vragen wij?

 • Mbo-niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het werken met de systemen Carel en Join;
 • Beschikken over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Je bent collegiaal, klantgericht, gestructureerd en accuraat;
 • Je bent creatief als het gaat om het vinden van oplossingen en denkt graag mee over beter en slimmer werken.

Wat bieden wij?

 • De functie is gewaardeerd in schaal 7. Dit betekent maximaal € 3.612,-- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt.
 • Wij vergoeden € 0,21 per kilometer met en een maximum van 70 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,- netto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je krijgt 26 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo'n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering .

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Gaby Kolmus, teamleider Jeugd en Gezin.
Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Annet Okkerse, Beleidsadviseur HRM. Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer: 14 0187.

Solliciteren!

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mail je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel CV, naar: .

Functie:medewerker leerlingenvervoer & kinderopvang
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3612 – 3612
Uren per week:27 – 27

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Medewerker Leerlingenvervoer en Kinderopvang Gemeente Goeree-Overflakkee 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures