Vacature Regisseur Openbare Ruimte Vitaal en Bereikbaar

Regisseur Openbare Ruimte Vitaal en Bereikbaar in Middelharnis

(interim) Regisseur Openbare Ruimte Vitaal en Bereikbaar eiland

 • Hbo-niveau
 • 24-36 uur per week
 • Schaal 11 (maximaal € 5.997,-) bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Het team Leefbaarheid en Wijk

Het team Leefbaarheid en Wijk houdt zich binnen het fysiek domein bezig met beleid, beheer en projecten in de leefomgeving. Wij beheren alle elementen die zich 'tussen de gevels' bevinden. Wij doen dit met 30 vakkundige collega's vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en met plezier. Ons werk is complex, uitdagend en resultaatgericht. Door de komende pensionering van collega's, een toenemende mate van (strategische) opgaven en een areaal wat steeds verder uitbreidt, zijn wij ons aan het voorbereiden op de toekomst. Hierbij zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die zich in willen zetten als rentmeester en gezicht van onze mooie gemeente voor inwoners en gebruikers van de leefomgeving.

Wat ga je doen

In deze functie werk je samen met twee andere regisseurs aan de opgaven in de leefomgeving op strategisch (beleids-)niveau. Samen hebben jullie alle ruimte om deze recent nieuwe functie vorm te geven. Je wordt hiërarchisch aangestuurd door de en werkt nauw samen met o.a. assetmanagers, projectleiders, team Omgeving en programmamanagers. Vakinhoudelijk geef je sturing aan assetmanagers en ben je binnen projecten verantwoordelijk als opdrachtgever of opdrachtnemer.

Als regisseur in ons team:

 • breng je visie op beleid en beheer van mobiliteit en/of civiel technisch vlak in de leefomgeving. Je bent betrokken bij integrale en/of complexe beleidsdossiers zowel intern als extern;
 • ben je in staat om bestuurlijke doelstellingen (politiek sensitief) en ambities te vertalen naar concrete opgaven;
 • ben je een verbinder en laat je weten wat je van collega's verwacht en wat deze van jou kunnen verwachten;
 • ga je aan de slag met een meerjarenprogramma en de uitvoeringsagenda vanuit het Integraal Maatschappelijk Beleidskader (IMBK). Het reeds in ontwikkeling zijnde IMBK wordt jouw handboek binnen de opgaven;
 • adviseer je inhoudelijk over ruimtelijke initiatieven en omgevingsplannen en vang je de eerste vragen af voor assetmanagers.
 • vertrouw je vakinhoudelijke toe aan de assetmanagers;
 • heb je oog voor de diverse doelstellingen en beheeropgaven en weet je dit met elkaar te verbinden;
 • geef jij sturing als opdrachtgever/eigenaar aan projecten, thema's en processen binnen jouw taakveld. Je stimuleert en enthousiasmeert je collega's om het beheer en projecten naar een hoger niveau te tillen door verder te kijken dan de gewoonte.

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken

Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega's en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken. En heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten.

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed afrondt. Je houdt hierbij rekening met onze inwoners, samenwerkingspartners, bestuur en/of collega's. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.

Wat vragen wij

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, bij voorkeur op het gebied van mobiliteit of civiele techniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van strategische (beleids)advisering ambtelijk en bestuurlijk. Plus een goed ontwikkelde politieke antenne en ervaring met inwonersparticipatie;
 • Je weet hoe het beheer van de leefomgeving in elkaar steek en hebt kennis van opdrachtgever/opdrachtnemerschap en budgetbeheer, o.a. middels de GROTIK-methode;
 • Je hebt een brede visie op (mobiliteit en) de leefomgeving;
 • Je herkent de veranderende rol van de leefomgeving en hebt ervaring in de doorontwikkeling hiervan;
 • Je bent een proactieve teamplayer die denkt in kansen en mogelijkheden om mee te bouwen aan ons team en fysiek domein;
 • Je stimuleert vernieuwing en anders denken maar verliest hierbij niet de realiteit uit het oog;
 • Je bent besluitvaardig en durft eigenaarschap en verantwoordelijkheid te pakken;
 • Je communicatie, mondeling en schriftelijk, is kort en krachtig.

Het is de persoon die de functie maakt waarbij een juiste balans aanwezig moet zijn in wat je meeneemt.

Inhuur:

 • Inhuurtarief bedraagt maximaal € 110,- per uur, afhankelijk van ervaring en inzet.
 • Bij inhuur als ZZP-er via een detacheringsbureau geldt een maximale inhuurperiode van 18 maanden. Daarna zal, indien wenselijk, de zzp-er rechtstreeks worden ingehuurd door de gemeente.

Loondienst:

 • De functie is gewaardeerd in schaal 11. Dit betekent maximaal € 5.997,- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring, daarbij kan een aanloopschaal van toepassing zijn.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Dit kan je gebruiken voor extra inkomen, meer vakantiedagen, een opleiding en/of je vakbondscontributie.
 • Wij vergoeden € 0,23 per kilometer met een maximum van 70 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,- netto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je krijgt 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo'n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met , Leefbaarheid en Wijk. Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Jordi Lievense, Beleidsadviseur HRM. Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer 140187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mail je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel CV, naar: .Functie:regisseur openbare ruimte vitaal
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:5997 – 5997
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Regisseur Openbare Ruimte Vitaal en Bereikbaar Gemeente Goeree-Overflakkee 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures