Vacature Beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkelingen

Beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkelingen in Middelharnis

Logo Gemeente Goeree Overflakkee

Beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkelingen (gericht op Sport en Vitaliteit)

 • Hbo-niveau
 • 24 uur per week
 • Schaal 9 (maximaal € 4.752,-) bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Sluitingstermijn tot en met 28 januari 2024
 • Het team Maatschappelijke Ontwikkelingen

Hoe zou een dag eruit kunnen zien?

Je bent onderweg naar het gemeentehuis in Middelharnis. Gisteren werkte je nog vanuit huis. Vandaag heb je een aantal afspraken op kantoor. Niet alleen fijn om je collega's te ontmoeten maar ook nodig. Samen ga je aan de slag met de verdere uitrol van het sport- en beweegakkoord, de GLI en valpreventie. Over een uitdaging gesproken!

In 2040 moet iedere inwoner in staat zijn om vitaal te leven en gezonde keuzes te maken. Wat gaat dit betekenen voor de inzet van de sportcombinatiefunctionarissen en de leefomgeving van inwoners? Dat is een pittig vraagstuk, maar gelukkig krijg jij veel energie van dit vraagstuk. Je hebt deze ochtend ook een overleg met de wethouder. Je praat hem bij over de uitkomsten van een bijeenkomst die jij vorige week voor inwoners hebt georganiseerd en over een advies wat jij hebt opgesteld.

Tussen de middag lunch je samen met een groepje collega's in de kantine van het gemeentehuis. Je hebt een drukke middag die in het teken staat van de resultaten van de MQscan. Hoe motorisch bewegelijk zijn de leerlingen op de basisschool en waar moeten we nog verder mee aan de slag om kinderen gezond te laten bewegen? Wat kunnen de scholen, verenigingen en de sportcombinatiefunctionarissen hierin betekenen? Daarna heb je nog een kort overleg met je collega kunst en cultuur over het digitale platform "Sport en cultuur" die jullie samen beheren. Tenslotte handel je nog wat mailtjes af en neem je de agenda van morgen nog even door.

Hoe is het om bij de gemeente Goeree-Overflakkee te werken?

Leuk, uitdagend en afwisselend! Je werkt in een organisatie met korte lijnen. We weten elkaar te vinden en we helpen elkaar. In onze organisatie is ruimte om jezelf te ontwikkelen. Als professional en als mens. Wij vinden balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom heb je in veel functies de mogelijkheid om werk en privé op elkaar af te stemmen. Op kantoor ontmoet je collega's en zoek je actief de verbinding. Thuis kun je in alle rust werken. En heb je de ruimte om tussendoor een boodschap te doen of te sporten.

Wij dragen bij aan jouw vitaliteit. Dit doen wij door je onder andere te voorzien in een Arbo verantwoorde thuiswerkplek, inclusief laptop en telefoon. Wij vertrouwen erop dat je jouw werk goed afrondt. Je houdt hierbij rekening met onze inwoners, samenwerkingspartners, bestuur en/of collega's. Daar hoeven wij geen werktijden voor af te stemmen. Dat kun jij prima zelf! Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. Waar mensen met een verschillende achtergrond samenwerken, ontstaan nieuwe inzichten. Vanuit die gedachte is iedere medewerker welkom.

Wat vragen wij van jou?

 • Je werkt vanuit één van de vijf opgaven van het sociaal domein volgens de visie "Breed sociaal domein" aan sportbeleid en vitaliteit. Het is niet uit te sluiten dat je ook wel eens op andere beleidsterreinen werkzaam bent. Binnen onze organisatie willen we ieders kwaliteiten zo optimaal mogelijk benutten.
 • Je gaat voor resultaat en je bent integer: afspraak is afspraak. Je bent analytisch, beschikt over de nodige denkkracht en je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Schrijven vind je leuk. Je bent in staat om interne- en externe ontwikkelingen te vertalen naar een krachtig en duidelijk advies.
 • Je voelt goed aan wanneer je samen kunt werken met andere beleidsterreinen. Daar liggen kansen en die herken je. Over goed aanvoelen gesproken, je bent politiek-sensitief. Je weet hoe het is om in een bestuurlijke omgeving te werken of ben hier nieuwgierig naar.
 • Je gaat in ieder geval voor het goede gesprek. Je bent in staat om echt naar anderen te luisteren, je weet in te spelen op mogelijke problemen en je ben in staat, op basis van goede argumenten, anderen te overtuigen.

Wat bieden wij

 • De functie, binnen Gemeente Goeree-Overflakkee genoemd beleidsadviseur Sport en Vitaliteit, is gewaardeerd in schaal 9. Dit betekent maximaal € 4.752,-- per maand bij een volledig dienstverband (36 uur per week). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05%. Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt.
 • Wij vergoeden € 0,23 per kilometer met en een maximum van 70 kilometer enkele reis. Je krijgt bij ons een thuiswerk- en internetvergoeding van € 3,- netto per dag voor de dagen dat je niet op kantoor werkt.
 • Je krijgt 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband.
 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo'n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld.
 • Je kunt met korting een zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering .

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Anita Sloof, teamleider Maatschappelijke Ontwikkelingen.
Voor vragen over de procedure kan je terecht bij Annet Okkerse, Beleidsadviseur HRM.
Beide zijn bereikbaar op telefoonnummer: 14 0187.

Solliciteren

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Wil jij onze organisatie nog beter maken? Geweldig, dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te reageren! Mail je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel CV, naar: .Functie:beleidsadviseur maatschappelijke ontwikkeling
Startdatum:12-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4752 – 4752
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Beleidsadviseur Maatschappelijke Ontwikkelingen Gemeente Goeree-Overflakkee 12-01-2024

Bekijk ook andere vacatures