Vacature Medisch Secretaresse

Medisch Secretaresse in Sommelsdijk

Medisch secretaresse CuraMare Behandeling

16-24 uur | MBO | CuraMare Behandeling

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in de gezondheidszorg? Een uitdagende functie waarin je veel administratieve taken hebt? Werk je netjes en ben je een echte aanpakker? Dat komt goed uit! Voor de medische vakgroep binnen de Behandeldienst zoeken wij een medisch secretaresse! Je werkplek bevindt zich in onze woonzorglocatie Nieuw Rijsenburgh (Sommelsdijk).

Wat ga je doen?
Als medisch secretaresse ondersteun je het artsenteam. Je verzorgt het administratieve proces wat komt kijken bij opname, ontslagen, overplaatsingen en overlijden van cliënten binnen de 5 instellingen van CuraMare. Tevens ontzorg je de artsen op het gebied van de planning en beheert de agenda's. Verder verwerk je de (medische) correspondentie en onderhoud je de contacten met onder andere de tandarts, apotheek, poli van het ziekenhuis, huisartsen en andere verpleeg- en verzorgingshuizen.

CuraMare Behandeling
CuraMare Behandeling is specialist in complexe hulpvragen op het gebied van behandeling, begeleiding, advies en diagnostiek bij ouderen en specifieke doelgroepen op Goeree-Overflakkee.
Wij bieden zorg en behandeling aan die gericht is op het verbeteren van de kwaliteit van leven en het behouden van eigen regie van de cliënten en bewoners. Onze kracht ligt in het zorg kunnen leveren op meerdere plaatsen in de zorgketen: Thuis en op de behandel- en woonzorglocaties.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.391,- en maximaal €3.177,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je bent in het bezit van een afgeronde secretariële/administratieve opleiding op MBO-niveau 4.
 • Je hebt kennis van de medische terminologie.
 • Je kunt goed overweg met Word, Excel en Outlook.
 • Je bent accuraat, stressbestendig, flexibel en je durft initiatief te nemen.
 • Je werkt zelfstandig, maar maakt wel onderdeel uit van een team.
 • Je bent representatief, servicegericht en je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als medisch secretaresse bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 24 januari.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar het medisch secretariaat op dinsdag of donderdag, via: .


Op alle locaties van CuraMare is daarom CuraMare Behandeling beschikbaar voor zorg op maat. CuraMare Behandeling biedt fysiotherapie, ergotherapie, maatschappelijk werk, logopedie, dietetiek en psychologie.

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:medisch secretaresse
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2391 – 3177
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Medisch Secretaresse CuraMare 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures