Vacature Secretaresse Polikliniek

Secretaresse Polikliniek in Middelharnis

Sluitingsdatum: 15-12-2023

Secretaresse Polikliniek Zuidwester


MBO Goes - Middelharnis - Thuis

Goes - Middelharnis - Thuis

24-36 uur, onbepaalde tijd

Wat ga je doen?
Als secretaresse van de Polikliniek ondersteun je in alle secretariële en administratieve processen die horen bij de polikliniek van Zuidwester. Je levert secretariële en administratieve ondersteuning aan de medische en alle overige disciplines, alles om de behandelteams een optimale ondersteuning te bieden.
Je werk is heel divers; je maakt afspraken, je staat cliënten, families en externe organisaties te woord, je beheert en plant de agenda's van onder andere de artsen, je signaleert knelpunten of je verwerkt financiële administratie. Incidenteel bereid je vergaderingen voor, zorg je voor de verspreiding van vergaderstukken en ondersteun je bij het notuleren en uitwerken hiervan. Ook plan en verwerk je gegevens uit de verschillende spreekuren en zorg je voor de administratieve verwerking en verspreiding van inkomende en uitgaande post en e-mail. Al deze werkzaamheden doe je samen met een aantal collega's. Samen stem je af wie waar goed in is, hoe je samen zorgt voor continuïteit en hoe je de taken goed verdeelt.

Naast het feit dat deze vacature al heel erg leuk is, zijn er ook doorgroeimogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld doorgroeien van secretaresse naar procesregisseur. In de functie van proesregisseur ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van aanmelden bij de polikliniek.

Waar ga je werken?
Je komt te werken binnen het Expertisecentrum Zuidwester (ECZ) en dan specifiek bij de afdeling Poliklinieken. Polikliniek Zuidwester is de plek voor externe cliënten om aan te kloppen voor hulpvragen op medisch en psychisch gebied.

De standplaats is in Goes en mogelijk werk je ook vanuit Middelharnis. Veel werkzaamheden kunnen in overleg ook vanuit huis gedaan worden. Hierin word je goed gefaciliteerd. Je bent continu in nauw contact met de verschillende medische disciplines en de overige collega's van de polikliniek. Eigenlijk werk je dus in het hele werkgebied van Zuidwester. Het team kenmerkt zich door een informele sfeer en er is volop ruimte voor humor en het inbrengen van ideeën. Respect, vertrouwen en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af:

 • Je houdt van organiseren, rapporteren en plannen en kunt snel schakelen.
 • Je werkt zelfstandig, maar ook samen, bent proactief, professioneel en draagt verantwoordelijkheid.
 • Je bent ICT-vaardig; het MS office pakket is voor jou bekend.
 • Je rapporteert en bent in staat de medische dossiers op orde te houden.
 • Je kunt administratieve ondersteuning bieden door middel van het invoeren van administratieve gegevens en het controleren hiervan.
 • Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde opleiding op mbo niveau 4 in secretariële richting.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €3.432,- bruto per maand (FWG-schaal 40), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8% en een fietsplan zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 15 december 2023 via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel dan met Jeanette Jongsma (manager ECZ) of Ilse van Assen via .
Functie:secretaresse polikliniek
Startdatum:07-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3432 – 3432
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Secretaresse Polikliniek Zuidwester 07-12-2023

Bekijk ook andere vacatures