Vacature Medewerker Financiële Administratie

Medewerker Financiële Administratie in Middelharnis

Redactie Goeree-Overflakkee 22-02-2024

Medewerker Financiële Administratie in Middelharnis

Medewerker Financiële Administratie


MBO Middelharnis

32-36 uur, jaarcontract, met uitzicht op vast dienstverband

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een topper op het gebied van Financiële Administratie. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Solliciteer vandaag nog!

Wat ga je doen?
Als medewerker financiële administratie draag je zorg voor de financiële administratie en het controleren van de uitvoering van financiële processen. Je stelt overzichten op ten behoeve van periodieke rapportages en de jaarrekening. Als deskundige op het gebied van financiële administratie ben je aanspreekpunt voor externe en interne stakeholders en ondersteun je de regio's en de ondersteunende diensten op het gebied van financiële administratie en alles wat daarmee samenhangt. Van maandafsluiting tot verzekeringsportefeuille, van cash management tot werkkostenregeling.

Waar ga je werken?
Als medewerker financiële administratie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Middelharnis. Ook werken vanuit één van onze regio's of vanuit huis behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt een financieel administratieve opleiding op minimaal mbo niveau-4.
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt oog voor detail en werkt zelfstandig.
 • Je bent tactvol, communicatief vaardig en gedreven.
 • Kennis van Exact en Excel is een pré.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris van maximaal € 3.861,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (FWG-schaal 45, CAO gehandicaptenzorg).
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a. onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Interesse?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 7 maart a.s. via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Rianne Achterberg (Teamleider Financiële Administratie) via . De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 12 maart a.s.


Functie: medewerker financiële administratie Startdatum: 20-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: 3861 - 3861 Uren per week: 32 - 36 Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend.

Functie:medewerker financiële administratie
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3861 – 3861
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Medewerker Financiële Administratie Zuidwester 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures