Vacature Administratief Medewerk(st)er

Administratief Medewerk(st)er in Dirksland

neem contact op

Heb jij interesse in een functie als administratief medewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons bedrijf Comgoed, gevestigd in Dirksland op Goeree-Overflakkee, is gespecialiseerd in de handel in compost, champost, biomassa en grond- en reststoffen. We bedienen meer dan 5.000 klanten in de akkerbouw, glastuinbouw, boomkwekerij, veeteelt en energiesector en ook consumenten. Voor een adequate dienstverlening naar onze klanten beschikken we ook over een eigen transportonderneming met ruim 30 eigen vrachtwagens.

De functie

In deze veelzijdige functie ondersteun je de interne organisatie op administratief gebied. Zo zorg je voor de controle en verwerking van de binnenkomende transportdocumenten en verzorg je de vastlegging van onze leveringen in ons CRM systeem. Ook ondersteun je waar nodig de overige collega's van de binnendienst.

Wie ben jij

• Je bent zelfstandig, communicatief, gestructureerd en praktisch ingesteld;
• Je bent analytisch en probleemoplossend;
• Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
• Ervaring met het werken met een CRM pakket is een pré;
• Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;

Wij bieden:

Een leuke en uitdagende functie met veel afwisseling en volop mogelijkheden voor zelfstandigheid, initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling in een groeiende organisatie met een informele no-nonsense cultuur. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris.

Informatie:

Nog vragen over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met .


Dan zien wij je sollicitatie met CV graag tegemoet op:Functie:administratief medewerkster
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met COMGOED GROND- EN RESTSTOFFEN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Administratief Medewerk(st)er COMGOED GROND- EN RESTSTOFFEN 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures