Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Middelharnis

 • Redactie Middelharnis
 • 23-01-2024

Gastvrouw in Middelharnis

Wil jij graag werken bij Stichting ZIJN, maar staat de baan die je zoekt er niet tussen?

 • Zet jij je graag in voor een ander en heb jij een flexibele instelling?

  Het Wijkcentrum in Middelharnis is op zoek naar een Ambulant Medewerker (2-5 uur per maand)


  Als Ambulant Medewerker ben je als gastvrouw of gastheer het gezicht van het Wijkcentrum. De werkzaamheden kunnen per keer verschillen. Zo zul je de ene keer koffie en drankjes inschenken en de andere keer alleen het gebouw openen en sluiten. Hierdoor zal het aantal uren dat je per maand werkt verschillen (2-5 uur per maand).

  Voor deze functie is het belangrijk dat je een sociale en klantgerichte instelling hebt. Tevens vragen wij dat je in de avonden beschikbaar bent. Als je in de omgeving van Sommelsdijk/Middelharnis woont is dat een pré.

  Wij bieden jou een functie op oproepbasis met een mooi passend salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de cao Sociaal Werk.

  Wil jij graag aan de slag als Ambulant Medewerker? Stuur dan jouw cv en motivatie naar t.a.v. . Voor meer informatie kun je haar ook bellen via (optie 1).


 • Vrijwilliger Formulierenhulp

  Alles in Nederland kent wel een papier of een (digitaal)formulier. Zoals bij het invullen van een belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen of andere voorzieningen. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend hier zelfstandig uit te komen. Bijvoorbeeld als je weinig digitale vaardigheden hebt of de Nederlandse taal niet spreekt. Iemand die helpt bij het maken van een budgetoverzicht of het op orde krijgen van de administratie kan dan enorm helpen.

  Lijkt jou het leuk het vrijwilligersteam van de Formulierenhulp te versterken en voor deze groep een verschil te maken? Stuur dan een mail naar of . Je kunt ook bellen met .

  De Formulierenhulp is maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend telefonisch bereikbaar.


De Dillenburg Juliana van Stolberglaan 19 3241 GL Middelharnis


Functie: gastvrouw Startdatum: 21-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 2 - 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting ZIJN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:gastvrouw
Startdatum:28-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:2 – 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting ZIJN via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Gastvrouw Stichting ZIJN 28-01-2024

Bekijk ook andere vacatures