Vacature Docent Wiskunde

Docent Wiskunde in Middelharnis

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo, vmbo en ISK op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school.
De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school . Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.
De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Voor onze locatie RGO Beroepscampus zijn wij op zoek naar een

docent wiskunde (2e graads)
0,4 tot 0,6 fte


Samen met je collega's van de sectie wiskunde geef je lessen wiskunde aan vmbo-leerlingen in de basisberoepsgerichte leerweg, maar ook aan de kaderberoepsgerichte leerweg en de gemengde leerweg. Tevens neem je deel aan de team- en sectievergaderingen. Je hebt een groot hart voor leerlingen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen. Leerlingen die extra uitleg nodig hebben, krijgen hulp aangeboden in flexuren. Ook voor deze flexuren zetten we je graag in.

Caroline Derksen, wiskunde docent: "Op de RGO zien we de leerling en is het fijn om met ze samen te werken aan een fijne toekomst. Het is echt een bruisende school. Leerlingen en docenten zijn betrokken."


Functie
De functie wordt aangeboden voor de duur van één jaar, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn van belang. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Daarnaast is het mentoraat een belangrijk onderdeel van je baan.
Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of dat je reeds een gevorderde student bent. Zij-instromers worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren.
Er zijn mogelijkheden om in een (verkort) deeltijdtraject de tweedegraads lesbevoegdheid te behalen. Wij gaan daar graag met je over in gesprek.
De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding.
In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of om deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn.
De functie wordt gewaardeerd in functieschaal LB van de CAO VO.
Geïnteresseerd?
Mevrouw van der Smissen, teamleider, vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Zij is te bereiken op of e-mail: .
Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief curriculum vitae t.a.v. , RGO, op het adres:

 • RGO College
 • Koningin Julianaweg 54
 • 3241 XC Middelharnis
 • Postbus 57
 • 3240 AB Middelharnis
 • RGO Beroepscampus
 • Langeweg 111
 • 3245 KG Sommelsdijk
 • Postbus 43
 • 3240 AA Middelharnis


Functie:docent wiskunde
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RGO Middelharnis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Docent Wiskunde RGO Middelharnis 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures