Vacature Docent lo

Docent lo in Middelharnis

De RGO is de inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo, vmbo en ISK op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school.
De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school . Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.
Voor onze locatie RGO Beroepscampus zijn wij, voor vervanging van zwangerschapsverlof en ouderschapsverlof, op zoek naar een tijdelijke


docent Lichamelijke Opvoeding

0,3 - 0,4 fte

Met je collega's van de sectie Lichamelijke Opvoeding zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk leerresultaat behaald wordt tijdens de lessen, met plezier. Een degelijke voorbereiding en goede organisatie is vanzelfsprekend.
Als docent neem je deel aan de sectie- en teamvergaderingen. Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met leerlingen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met jou opbouwen.
Docent LO, Gerben Prins: "De RGO Beroepscampus is voor mij een school waar we oog hebben voor elkaar. We ondersteunen elkaar en de leerlingen zodat iedereen zich kan ontwikkelen."
Functie

De ingangsdatum is per 1 februari 2024 voor tijdelijke aard. Een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden zijn van belang. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is voor ons een vanzelfsprekendheid.
Voor deze functie wordt een tweedegraads lesbevoegdheid gevraagd of dat je een gevorderde student bent. Zij-instromers worden eveneens uitgenodigd om te solliciteren.
De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding.
In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of om deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn.
De functie wordt gewaardeerd in functieschaal LB van de CAO VO.
Geïnteresseerd?

Mevrouw Conny Cornelissen, teamleider, vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Zij is te bereiken op 7 of e-mail: .


Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief CV t.a.v. , RGO, op het adres: . Graag tot ziens!

 • RGO College
 • Koningin Julianaweg 54
 • 3241 XC Middelharnis
 • Postbus 57
 • 3240 AB Middelharnis
 • RGO Beroepscampus
 • Langeweg 111
 • 3245 KG Sommelsdijk
 • Postbus 43
 • 3240 AA Middelharnis


Functie:docent lo
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RGO Middelharnis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Docent lo RGO Middelharnis 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures