Vacature Docent Economie

Docent Economie in Middelharnis

De RGO is dé inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen meer mee dan een diploma alleen.

De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school . Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.

De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Vanwege vertrek van een collega vanaf april én een collega die met zwangerschapsverlof gaat, zijn wij voor RGO College op naar zoek naar een

docent economie (bij voorkeur 1e graads)

tussen 0,6 en 1,0 fte

Je geeft economie, eventueel aangevuld met bedrijfseconomie, aan leerlingen uit diverse klassen op de mavo, havo en vwo in zowel de onderbouw als de bovenbouw. Als mentor begeleid je leerlingen van één van de klassen. Tevens neem je deel aan de team- en sectievergaderingen. Belangrijk voor ons is, dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met hen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen. Bij voorkeur heb je reeds ervaring opgedaan met differentiëren in de lessen. Leerlingen die extra uitleg nodig hebben, krijgen hulp aangeboden in flexuren. Hiervoor is ook jouw expertise en inzet van belang.

Menno Meerbach, VM2-4, ISK & Docent economische vakken:

"Bij de RGO is aandacht voor elkaar. Het is een school waarin we de dingen samen

doen en waar we er voor elkaar zijn. Iedereen groeit op de RGO.

''

Functie
De ingangsdatum is bij voorkeur 1 april 2024. In overleg is een latere ingangsdatum bespreekbaar. Het betreft een functie waarvoor structurele uren beschikbaar zijn. Dit zijn uren in de bovenbouw, in combinatie met onderbouwklassen. In overleg met de sectie worden de klassen verdeeld. In eerste instantie zal een tijdelijk dienstverband worden afgesproken, met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Voor deze functie wordt een eerstegraads lesbevoegdheid gevraagd. Heb je een tweedegraads lesbevoegdheid, maar ben je bereid om te studeren voor het behalen van de eerstegraads bevoegdheid, dan nodigen wij je eveneens uit om te solliciteren. Voor zij-instromers met een wo-opleiding zijn er diverse routes voor het behalen van een eerstegraads diploma. Wij gaan hierover graag met je in gesprek.

De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding, voor zowel sportabonnementen als voor sportmaterialen.

In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn.

Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief curriculum vitae uiterlijk vrijdag 2 februari 2024 aan Mariëtte Weststrate, HR adviseur RGO, op het adres: . Graag tot ziens!

 • RGO College
 • Koningin Julianaweg 54
 • 3241 XC Middelharnis
 • Postbus 57
 • 3240 AB Middelharnis
 • RGO Beroepscampus
 • Langeweg 111
 • 3245 KG Sommelsdijk
 • Postbus 43
 • 3240 AA Middelharnis


Functie:docent economie
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RGO Middelharnis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Docent Economie RGO Middelharnis 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures