Vacature Expert Leren en Ontwikkelen

Expert Leren en Ontwikkelen in Middelharnis

 • Redactie Middelharnis
 • 28-12-2023

Expert Leren en Ontwikkelen in Middelharnis

Expert Leren en Ontwikkelen


28 uur, Onbepaalde tijd

Wat ga je doen?
Ben jij die energieke, ambitieuze en creatieve Expert leren en ontwikkelen? Dan hebben we een geweldige kans voor jou bij Zuidwester!

Als Expert leren en ontwikkelen kom je te werken in ons dynamische team (vier experts leren en ontwikkelen en 2 medewerkers opleidingsadministratie).

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage in het leren en ontwikkelen van al onze medewerkers op het gebied van bij-nascholing, beroepsopleidingen en scholing voor cliënten en vrijwilligers.

Je brengt de ontwikkelbehoefte in kaart gericht op de individuele medewerker, de zelfverantwoordelijke teams- regio- en de organisatieontwikkelingen. Op basis hiervan adviseer en ontwerp je passende leertrajecten vanuit een duidelijke leervisie op werkplekleren en de nieuwste ontwikkelingen waarbij uiteraard rekening is gehouden met transfer en borging. Daar waar mogelijk maak je gebruik van verschillende leertechnologieën.

Je coacht verschillende trainersgroepen in didactische ontwikkeling en voor de uitvoering van leeractiviteiten draai jij je hand niet om.

Waar ga je werken?
Je maakt deel uit van het gehele Domein HR. Dit bestaat naast het team leren en ontwikkelen uit: medewerkers personeelsadministratie, HR Businesspartners, Recruitment, Plan en Flex en de manager HRM. Het team leren en ontwikkelen bestaat uit: Experts leren en ontwikkelen, medewerkers opleidingsadministratie, trainers, praktijkopleiders, stage coördinatoren, teamcoaches en coaches ervaringsdeskundigen. Je bent afwisselend aan het werk op het Rondeel (hoofdlocatie ondersteunende dienst) in de regio of thuis.

Wie zoeken we?
Jij bent iemand die graag nieuwe dingen bedenkt en ze ook écht voor elkaar krijgt. Je houdt ervan om mensen samen te brengen. Als er iets gedaan moet worden, denk jij: \'Kom maar op!\' Je luistert goed naar wat anderen zeggen en kan dit snel omzetten in een duidelijk plan of advies dat aansluit bij de regio-en/ of organisatieontwikkeling.
Je bent goed in het organiseren en laat je niet makkelijk uit het veld slaan. Je kan goed integraal samenwerken en betrekt diverse stakeholders bij je projecten en werkzaamheden.

Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt een hbo-opleiding zoals opleidingskunde of onderwijskunde.
 • Je hebt kennis van organisatieontwikkeling, bedrijfskunde en veranderkunde.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en implementeren van leer- ontwikkeltrajecten.
 • Je hebt ervaring in het coachen, motiveren en ontwikkelen van medewerkers.
 • Je bent zelfstandig, creatief en flexibel.
 • Je hebt humor, vermogen om te denken in oplossingen en een proactieve houding.
 • Je bent sterk sociaal vaardig, tactvol, klantgericht en hebt overtuigingskracht.
 • Je kunt complexe situatie met een luchtige blik ontrafelen.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een uitdagende functie in een dynamische organisatie voor 28 uur per week.
 • De kans om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van zelfverantwoordelijke teams en de organisatie als geheel.
 • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor initiatief en groei.
 • Een salaris van minimaal €3281,- en maximaal €4806,- bruto per maand bij fulltime dienstverband, afhankelijk van het aantal ervaringsjaren.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Klaar om bij ons te komen werken en het verschil te maken? Solliciteer dan vandaag nog of in ieder geval vóór 17 januari via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met , Esmée Nieuwpoort , Marjoke de Langen of Sigrid Claes .
Functie: expert leren & ontwikkelen Startdatum: 27-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 3281 - 4806 Uren per week: 28 - 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!Functie:expert leren & ontwikkelen
Startdatum:26-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3281 – 4806
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Expert Leren en Ontwikkelen Zuidwester 26-12-2023

Bekijk ook andere vacatures