Vacature Docent Drama

Docent Drama in Middelharnis

De RGO is dé inspirerende scholengemeenschap voor openbaar onderwijs vwo, havo, mavo en vmbo op Goeree-Overflakkee. Onze ca. 1750 leerlingen zijn allemaal gelijk, maar niet hetzelfde. Kenmerkend voor onze school zijn respect, tolerantie en ruimte voor diversiteit. Onze leerlingen krijgen vrijheid binnen een duidelijk omlijnde structuur, zodat zij in een veilige omgeving en dankzij prikkelend en uitdagend onderwijs gemotiveerd worden om te groeien en het beste uit zichzelf te halen. Wij stimuleren onze leerlingen met een open blik naar de wereld te kijken en kritisch te denken, zowel binnen als buiten de school.
De RGO heeft ambitieuze plannen die zijn vastgelegd in ons strategisch beleidsplan, de bruisende school . Wij zijn op zoek naar docenten die enthousiast worden bij het lezen hiervan en samen met ons mee willen werken aan de realisatie. Wij geloven dat we, door uitvoering te geven aan onze plannen, recht doen aan de veranderende onderwijsbehoefte van onze leerlingen.
De RGO bestaat uit 2 locaties: RGO College voor vwo | havo | mavo | isk en RGO Beroepscampus voor vmbo. Voor RGO College zijn op op naar zoek naar een

docent drama (LB)

0,3 fte tot 0,4 fte

Je geeft les aan leerlingen uit diverse klassen van mavo, havo, vwo en ISK. Naast het geven van de lessen drama neem je deel aan de sectie- en teamvergaderingen. Door drama leren de leerlingen van én over zichzelf, de ander en hun omgeving. Drama doet een beroep op de sociale en culturele vaardigheden van de leerlingen.

Het ontwikkelen van spelvaardigheden en theatraliteit in dramalessen, gaat samen met de ontwikkeling van vaardigheden, zoals samenwerken, inlevingsvermogen, wederzijds respect, creativiteit en zelfvertrouwen. Door jouw lessen leren de leerlingen wat hun macht en kracht is. Ook leer je hen eigenaarschap en zelf verantwoordelijkheid nemen.

Belangrijk voor ons is dat je een groot hart voor leerlingen hebt en plezier hebt in de omgang met leerlingen. Je begrijpt en voelt aan dat zij graag een band met je opbouwen.


Functie

De ingangsdatum is in overleg. Het betreft een tijdelijk dienstverband tot 1 augustus 2024. Verlenging van het dienstverband volgend schooljaar is mogelijk onder voorwaarde van functioneren en voldoende formatieruimte. Voor de meivakantie is dit bekend.
Voor deze functie is het noodzakelijk dat je beschikt over een bachelor docent drama of dat je hiervoor studerend bent. Het plezier hebben in het lesgeven aan leerlingen is vanzelfsprekend.
De arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO VO. Onze reiskostenregeling woon-werkverkeer wijkt daar positief vanaf. De RGO biedt ruime aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een cafetariaregeling voor uitruil van de reiskosten, een fietsregeling en een sportvergoeding.
In de CAO VO is een individueel keuzebudget van 90 klokuren per jaar (op basis van fulltime dienstverband) opgenomen, die je kunt inzetten voor les,- of taakvermindering. In aanvulling hierop heeft de RGO eigen beleid om deze uren deels als snipperdagen te gebruiken of deze een aantal jaren te sparen en vervolgens gedurende een schooljaar één dag per week lesvrij te zijn.

Geïnteresseerd?

Jora Möhlmann is docent drama en sectieleider, hij vertelt je graag meer over de vacature en over onze school. Hij is te bereiken op of via mail: .


Solliciteren

Solliciteren kan uitsluitend per e-mail. E-mail je brief inclusief curriculum vitae aan Mariëtte Weststrate, HR adviseur RGO, op het adres: . Graag tot ziens!

 • RGO College
 • Koningin Julianaweg 54
 • 3241 XC Middelharnis
 • Postbus 57
 • 3240 AB Middelharnis
 • RGO Beroepscampus
 • Langeweg 111
 • 3245 KG Sommelsdijk
 • Postbus 43
 • 3240 AA Middelharnis


Functie:docent drama
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RGO Middelharnis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Docent Drama RGO Middelharnis 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures