Vacature Weekendkracht Assistent Planner/Medewerker KCC

Weekendkracht Assistent Planner/Medewerker KCC in Middelharnis

Weekendkracht Assistent Planner/Medewerker KCC


MBO Middelharnis

Middelharnis

16 uur, weekend, bepaalde tijd

Ben jij iemand die barst van de energie, communicatief sterk is en een passie heeft voor plannen en organiseren? Ben jij stressbestendig en klantvriendelijk en vind je contact met mensen het leukste wat er is? Dan hebben wij dé perfecte kans voor jou!

Wij zijn op zoek naar weekendhelden die ons team van Planners en het team Klant Contact Center wil komen versterken.

Wat ga je doen?
Jij bent het aanspreekpunt voor het oplossen van ad-hoc vrijgekomen diensten. Dit is je belangrijkste taak. Je hebt hierbij contact met zorgmanagers, medewerkers, flexwerkers en externe bureaus. Je vindt het leuk om knelpunten op te lossen, puzzels te maken en creatief te zoeken naar oplossingen om roosters dicht te krijgen. Hier komt vaak hectiek bij kijken, maar juist daarvan raak jij enthousiast!

Daarnaast werk je, indien je werkzaamheden als assistent planner het toelaten, als medewerker Klant Contact Centrum en zorg je voor het beantwoorden van vragen, verzoeken en klachten die Zuidwester bereiken via de telefoon, de website en e-mail. Je hebt contacten met interne klanten (collega's) en externe klanten (cliënten, verwijzers, verwanten en belangstellenden). Jij zorgt ervoor dat klanten zo snel mogelijk en in één keer goed en klantvriendelijk geholpen worden. Je levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid.

Waar ga je werken?
Je maakt deel uit van het zelfverantwoordelijke team Plan & Flex binnen de afdeling Ondersteunende Diensten. Het Planbureau bestaat uit negen planners en drie assistent-planners en er is een nauwe samenwerking met de twee consulenten van ons intern uitzendbureau die de flexpool beheren. Je werkt vanuit het kantoor in Middelharnis. Je werktijden zijn zaterdag en zondag van 8.00 - 17.00 uur.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt een opleiding op minimaal mbo-3 niveau.
 • Je bent beschikbaar op zaterdag en zondag.
 • Het is voor jou de normaalste zaak van de wereld om naar mensen te luisteren. Je zoekt graag mee naar antwoorden en je vindt graag de juiste oplossingen.
 • Je bent bekend met het werken met de computer.
 • Je hebt geen telefoonvrees.
 • Je bent bij voorkeur bekend met het roosterprogramma SDB.
 • Je hebt enige ervaring met (rooster-) systemen en -applicaties of bent hierin een snelle leerling.
 • Je bent bekend met cao-richtlijnen en relevante Arbeidswet en regelgeving of je bent bereid je daarin te verdiepen.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en hebt oog voor detail.
 • Je bent stressbestendig; je houdt het hoofd koel en gaat goed om met tijdsdruk en ad-hoc situaties.
 • Je bent enthousiast en positief ingesteld.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een contract voor minimaal een half jaar.
 • Een salaris van maximaal €3.294,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 35), CAO gehandicaptenzorg. Inschaling is afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker!

Interesse?
Klaar om jouw weekenden zinvol in te vullen? Solliciteer dan vóór 12 februari via onderstaande button en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met (Consulent Plan & Flex), via .

(Bij indiensttreding vragen wij om een VOG).


Heb je vragen?

Stel ze aan Nathalie Dullaard - Schuitemaker

Stuur Nathalie een e-mailFunctie:weekendkracht assistent planner medewerker
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Weekendkracht Assistent Planner/Medewerker KCC Zuidwester 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures