Vacature Projectleider Installatietechniek

Projectleider Installatietechniek in Middelharnis

Jij geniet van het evenwicht tussen het coachen van je team en het waarborgen van klanttevredenheid, vanaf het aannemen van projecten tot het oplossen van knelpunten binnen je team. Als eindverantwoordelijke streef je ernaar dat je team groeit en zich ontwikkelt. Dankzij je mensenkennis ben je goed op de hoogte van wat er speelt binnen het team en bij de klant. Als gedreven projectleider leef je je helemaal uit in het leiden van je team bij projecten, het aannemen van nieuwe collega’s, investeren in het team, aannemen van nieuwe projecten, bewaken van de projectvoortgang in samenwerking met de werkvoorbereider en engineer, en het opstellen van strategische plannen in samenwerking met het team.Functie:Projectleider Installatietechniek
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via d.nijhuis@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 16. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Projectleider Installatietechniek Eminent Groep 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures