Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Dirksland

Naast professionele hulp en ondersteuning gedurende 24 uur per dag, wordt er veel inzet geleverd door goed opgeleide vrijwilligers. Deze vrijwilligers worden begeleidt door een buddy (collega vrijwilliger), maar ook door een professionele vrijwilligerscoordinator.

Vanuit Calando wordt ook door vrijwilligers ondersteuning geboden in de thuissituatie.

Wij hanteren geen maximale leeftijd, maar monitoren en bespreken voortdurend de werkzaamheden om de vrijwilliger zolang mogelijk voor de organisatie te behouden.

Als u zichzelf aanmeldt als vrijwilliger, wordt u uitgenodigd voor een gesprek. Mochten we op basis daarvan besluiten om verder te gaan, krijgt u een cursus aangeboden. Door het specifieke karakter van het werk, is deze cursus verplicht

In de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Wat is palliatieve zorg

  • Rouwbegeleiding

  • Communicatie

  • Pastorale en spirituele zorg

  • Praktische vaardigheden

De cursus wordt in meerdere dagdelen aangeboden. Tussendoor kan men zich oriënteren in Calando, zodat u daarna ingezet kan worden in Calando en/of in de thuissituatie.

Aanmelding als vrijwilliger

Heeft u belangstelling voor dit mooie werk dan adviseren wij u om contact op te nemen met via telefoonnummer ofFunctie:vrijwilligers
Startdatum:25-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Calando via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Vrijwilligers Calando 25-02-2024

Bekijk ook andere vacatures