Vacature Industrieel Naaier/ Naaister

Industrieel Naaier/ Naaister in Middelharnis

Wat ga je doen?

Als industrieel naaier/ naaister kom je te werken in een internationaal familiebedrijf dat zich richt op het ontwerpen, leveren en installeren van hittebestendige materialen. Op onze confectieafdeling worden een aantal van deze hittebestendige toepassingen/producten gemaakt door middel van speciale doeken. Aan de hand van werkinstructies en technische tekeningen en met behulp van industriële naaimachines worden de producten in elkaar gezet. Als confectiemedewerker ga je aan de slag achter de naaimachine en zorg je voor een netjes en goed eindproduct.

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een naai(s)ter met enkele jaren ervaring en die het leuk vindt om onze werkwijze eigen te maken. Je hebt ervaring met verschillende naaimachines en hebt de interesse om meer te leren over de diversiteit aan materialen en toepassingen. Je werkt gestructureerd en netjes. Daarnaast beschik je over het volgende

 • Het is geen probleem om fysiek werk uit te voeren;
 • Je spreekt Nederlands en Engels;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt ervaring met industriële naaimachines;

Wie zijn wij?

Thermoheat is een internationale organisatie, die zich richt op het ontwerpen, leveren en installeren van materialen voor het hittebestendig maken van installaties in diverse primaire industrieën en sectoren zoals de petrochemie, chemische industrie, energiecentrales, metaalindustrie en offshore.

Thermoheat biedt een scala aan producten en diensten waarmee zij haar klanten bedient in deze nichemarkt. Met meer dan 35 jaar ervaring is Thermoheat een gewaardeerd partner op dit gebied in binnen- en buitenland. Wij hebben kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan en verwachten dat ook jij dat ziet als de hoogste prioriteit.

Wat bieden wij jou?

Daar staat natuurlijk wat tegenover! Binnen Thermoheat waarderen wij initiatief en pro-activiteit waarbij je binnen de organisatie de ruimte krijgt om met ons mee te denken. Wij bevinden ons in een zeer dynamische, internationale omgeving met veel mogelijkheden. Tevens kun je bij Thermoheat de mogelijkheid krijgen om je verder te ontwikkelen én te professionaliseren.

Daarnaast biedt Thermoheat het volgende:

 • Een uitstekend marktconform salaris, afhankelijk van ervaring, kennis en leeftijd;
 • 23 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Gratis fruit op het werk;
 • Korting op jouw sportschool abonnement;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Diverse groei- en ontwikkelmogelijkheden.

Interesse?

Dan wordt het tijd dat wij elkaar ontmoeten. Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar , dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

- Physical work is not a problem for you.
- You speak Dutch and English.
- You are flexible and available for various shifts.
- You have experience with industrial sewing machines.

Who are we?

Thermoheat is an international organization that focuses on designing, supplying, and installing materials to make installations heat-resistant in various primary industries and sectors such as petrochemicals, the chemical industry, power plants, the metal industry, and offshore.

Thermoheat offers a range of products and services to serve its customers in this niche market. With over 35 years of experience, Thermoheat is a valued partner in this field both in the Netherlands and abroad. We prioritize quality and safety, and we expect you to do the same.

What do we offer you?

Of course, there's something in return! At Thermoheat, we value initiative and proactivity, allowing you to think along within the organization. We are in a very dynamic, international environment with many opportunities. Additionally, at Thermoheat, you have the opportunity to further develop and professionalize yourself.

Furthermore, Thermoheat offers:

- An excellent market-based salary depending on experience, knowledge, and age.
- 23 vacation days based on a full-time contract.
- A pleasant and informal working atmosphere.
- Discount on your gym membership.
- Prospects of a permanent contract.
- Various growth and development opportunities.

Interested?

Then it's time for us to meet. Send an email with your CV and motivation to , and we will contact you as soon as possible.Functie:industrieel naaier/ naaister
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Thermoheat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Industrieel Naaier/ Naaister Thermoheat 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures