Vacature Planner Intramurale Zorg

Planner Intramurale Zorg in Dirksland

Planner intramurale zorg

24 uur | MBO | Ondersteunende diensten

Heb jij het plannen in je DNA zitten en kom je pas echt op gang bij een serieuze en spannende planningsuitdaging? Ben jij de verbindende schakel, die ook onder druk de lijnen openhoudt en jouw boodschap helder weet te brengen? Jeuken jouw handen om samen met ons een goed stuk werk neer te zetten? Kijk jij liever naar mogelijkheden? Dan zien we naar je uit!

Wat ga je doen?
Als planner heb je een cruciale rol in het creëren van stabiele roosters en comfort op de werkvloer. Zeker in een tijd van arbeidskrapte is dat een uitdaging. Durf jij die aan? Het planbureau is onderdeel van de plan- en flexorganisatie en is verantwoordelijk voor de planning van het zorgpersoneel in de vaste teams én in de flexorganisatie. Rekening houdend met de zorgvraag is het aan jou en je collega planners om ervoor te zorgen dat de personele capaciteit zo optimaal en efficiënt mogelijk wordt ingezet. Hierbij houd je rekening met het basisplan, het beschikbare personeel en hun persoonlijke rooster wensen. Het oplossen van open diensten in het lopende rooster hoort ook bij je taken daarbij is het belangrijk dat je stevig in de schoenen staat en standvastig kunt zijn en blijven. Daarnaast zorg je voor stabiliteit in het rooster waardoor de lange termijnplanning en de werk-privé balans optimaal is voor iedereen. Je kunt prima zelfstandig werken en waar nodig overleg je met de teammanager en informeer je deze over de stand van zaken op het gebied van bezetting, openstaande diensten en knelpunten. Met de nieuwe planningssoftware SDB Planning hebben we de moderne techniek in handen om op prettige wijze het vak uit te voeren. De mogelijkheden zijn ongekend en worden in de komende tijd steeds verder uitgerold. Denk aan het optimaliseren van de planningsapp op de telefoon, handige koppelingen tussen systemen en het verder verbeteren van het werkproces door het toepassen van slimme tools. Als planner voedt je dit proces en groeit daarin mee. Kortom een uitdagende functie waar je absoluut niet stil hoeft te zitten!

De afdeling
Het planbureau heeft 11 planners die centraal én decentraal werken. Voor het opstellen van de roosters wordt gewerkt op de afdelingen zodat er goed afgestemd kan worden over de invulling hiervan. Voor het dichten van open diensten op korte termijn werkt het planbureau centraal zodat er onderling met de collega planners goed afgestemd kan worden en het beschikbare personeel eerlijk verdeeld wordt. Goede onderlinge afstemming en samenwerking is hierbij een must.

De plan- en flexorganisatie werkt aan professionalisering van haar planproces en workforcemanagement. In de toekomst willen we niet voor verrassingen komen te staan. Door data-analyse en gezond verstand weten we wat eraan komt en anticiperen we op de arbeidsbehoefte van de toekomst. Als planner groei je daarin mee en til je het het planproces naar een hoger niveau. We worden daarin ondersteund door de slimme software van ons nieuwe roosterpakket.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal € 2.620,- en maximaal € 3.417,- bruto (FG 40 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collegas die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geef jij?
Dit verwachten wij van jou:

 • Je bent mbo/hbo opgeleid als personeelsplanner en je hebt ruime relevante werkervaring.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met roosterapplicaties en/of planningssoftware
 • Je hebt kennis van de arbeidstijdenwet en de CAO VVT.
 • Je bent prettig in contact, je denkt in oplossingen en bent creatief.
 • Je bent flexibel en stressbestendig.
 • Je werkt resultaatgericht en bent vasthoudend.
 • Je bent een echte teamplayer, maar je kunt ook prima zelfstandig werken.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als planner bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV! We ontvangen deze graag vóór 18 december.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen of een WhatsAppbericht sturen naar de manager plan- en flexorganisatie , via: . Hij beantwoordt je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteldFunctie:planner intramurale zorg
Startdatum:09-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2620 – 3417
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Planner Intramurale Zorg CuraMare 09-12-2023

Bekijk ook andere vacatures