Vacature Leidinggevend Eerste Installatiemonteur

Leidinggevend Eerste Installatiemonteur in Middelharnis

Leidinggevend Eerste Installatiemonteur

Middelharnis

MBO

Werktuigbouwkunde

Monteren, ontwikkelen en je kennis overdragen, daar word jij enthousiast van! Samen met je collega's kwaliteit leveren en ondertussen werken aan jouw leiderschapsstijl. Als leidinggevend eerste installatiemonteur krijg jij de vrijheid en verantwoordelijkheid om mensen aan te sturen en om je uitgebreide vakkennis in te zetten. Breng techniek tot leven bij Middelharnis.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Uitdagende werktuigbouwkundige nieuwbouw- en renovatieprojecten vind je bij ons in alle soorten en maten. Zo kun je jouw uitgebreide vakkennis bijvoorbeeld inzetten in seriematige woningbouw of een luxe villa. Samen kijken we in welk team jouw kwaliteiten het beste tot recht komen. En waar je ook komt te werken, jij motiveert de monteurs om de verwachtingen van de klant meer dan waar te maken. En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven leidinggevend eerste installatiemonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Bestellen van materialen in overleg met de werkvoorbereider.
• Werken aan diverse installaties in uiteenlopende omgevingen.
• Aansturen van monteurs en onderaannemers die het installatiewerk uitvoeren.
• Controleren en testen van de kwaliteit van de werktuigbouwkundige installaties.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, sociaal én verbindend. Het leuke is dat jij jouw enthousiasme over het vak mag overbrengen op leerling- en/of hulp-monteurs. Daarnaast beschik je als toegewijde eerste installatiemonteur over:

• Minimaal een mbo-3-diploma Werktuigbouwkunde.
• Bij voorkeur enkele jaren ervaring als (leidinggevend) eerste monteur werktuigbouwkunde.
• VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
• Een rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Leidinggevend Eerste Installatiemonteur

Middelharnis MBO Werktuigbouwkunde

Over

is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:leidinggevend 1e installatiemonteur
Startdatum:28-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Leidinggevend Eerste Installatiemonteur Hoppenbrouwers Techniek 28-12-2023

Bekijk ook andere vacatures