Vacature Assistent Planner

Assistent Planner in Middelharnis

Sluitingsdatum: 08-03-2024

Assistent Planner


MBO Middelharnis

Middelharnis

24 uur, jaarcontract, met uitzicht op vast dienstverband

Word jij onze nieuwe Assistent Planner? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en de groei van Zuidwester verder te ondersteunen!

Wat ga je doen?
Als assistent-planner ondersteun je de planners van het planbureau. De belangrijkste taken zijn het beantwoorden van de telefoon en de mails en het oplossen van open diensten. Je hebt hierbij dagelijks contact met zorgmanagers, medewerkers, flexwerkers en externe bureaus.

Je vindt het leuk om knelpunten op te lossen, puzzels te maken en creatief te zoeken naar oplossingen om de roosters dicht te krijgen. Hier komt vaak hectiek bij kijken, maar juist daarvan raak jij enthousiast!

Waar ga je werken?
Je maakt deel uit van het zelfverantwoordelijke team Plan & Flex binnen de afdeling Ondersteunende Diensten. Het Planbureau bestaat uit negen planners en drie assistent-planners en er is een nauwe samenwerking met de twee consulenten van ons intern uitzendbureau die de flexpool beheren. Je werkt in principe vanuit het kantoor in Middelharnis. Daarbij kunnen er thuiswerkafspraken gemaakt worden. De werktijden zijn van 7-15.30 en van 8.30 - 17.00 uur.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt minimaal een mbo-3 diploma, bijvoorbeeld op het gebied van planning en/of logistiek.
 • Je bent bekend met cao-richtlijnen en relevante Arbeidswet en regelgeving of je bent bereid je daarin te verdiepen.
 • Je kunt werken met (rooster-) systemen en -applicaties.
 • Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent stressbestendig; je houdt het hoofd koel en gaat goed om met tijdsdruk en ad-hoc situaties.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 24-28 uur per week, verdeeld over 4 dagen met de maandag en vrijdag als vaste werkdag.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor één jaar, met daarna de mogelijkheid om het contract om te zetten naar onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €3.294,- bruto per maand (FWG-schaal 35), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 8 maart. Eerst meer weten over deze functie? Bel dan met ( Uitzendbureau), via .
Functie:assistent planner
Startdatum:02-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Assistent Planner Zuidwester 02-03-2024

Bekijk ook andere vacatures