Vacature Servicemonteur Installatietechniek

Servicemonteur Installatietechniek in Middelharnis

Als servicemonteur installatietechniek heb je de vrijheid om zelfstandig of samen met collega-monteurs verantwoordelijk te zijn voor het beheer en onderhoud van verschillende installaties voor al onze klanten. Gedurende je taken overleg je regelmatig met collega's in de binnendienst over de voortgang van lopende projecten, zodat je altijd op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen. Of het nu gaat om het snel oplossen van storingen bij een omvangrijk nieuwbouwproject of het omgaan met uitval bij een kantoorpand, als toegewijde servicemonteur herken en verhelp je storingen aan werktuigbouwkundige installaties. Je stemt je werk af met de klant, analyseert de technische staat van installaties en participeert in een storingsdienst, waarbij je buiten werktijd standby staat om storingen snel te verhelpen. Het ervaren van een aanzienlijke mate van zelfstandigheid geeft jou de ruimte om optimale werktuigbouwkundige oplossingen te bedenken en te implementeren.

Heb jij samen met jouw team een belangrijke mijlpaal behaald? Dan gaan we dit uitgebreid vieren door bijvoorbeeld met zijn allen de dag af te sluiten met wat lekkers!Functie:Servicemonteur Installatietechniek
Startdatum:22-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via d.nijhuis@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 16. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Servicemonteur Installatietechniek Eminent Groep 22-01-2024

Bekijk ook andere vacatures