Vacature Projectleider Installatietechniek

Projectleider Installatietechniek in Middelharnis

Projectleider Installatietechniek

Middelharnis

HBO

Werktuigbouwkunde

Een eigen werktuigbouwkundig team aansturen, coachen en inspireren. Jij houdt van uitdaging! Bij krijg je de vrijheid om niet alleen een werktuigbouwkundig team in te richten, maar ook naar een hoger niveau te tillen. Als projectleider installatietechniek ben jij die inspirerende leider. Vier elk succes met je collega's van Middelharnis.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Een mooie balans tussen het coachen van een team en zorgen dat de klant tevreden is. Van het aannemen van een project, tot aan eventuele knelpunten oplossen binnen je team. Die variatie vind jij fantastisch. Jij bent eindverantwoordelijk en zorgt dat je team blijft groeien en ontwikkelen. Daar krijg je bij alle vrijheid voor. Door jouw mensenkennis weet jij wat er speelt binnen je team en bij de klant. En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven projectleider. Je bent dan onder andere bezig met het:

• (Bege)leiden van jouw team bij projecten en de juiste mensen daaraan toevoegen.
• Investeren in het team. Nieuwe collega's, trainingen, materialen en uitjes? Jij regelt het.
• Aannemen van nieuwe projecten.
• Bewaken van de voortgang van projecten in samenwerking met de werkvoorbereider en engineer.
• Maken van strategische plannen in samenwerking met het team.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als besluitvaardig betrouwbaar én gedreven. Naast dat jij projecten leidt, ben je de eerste naar wie je teamleden toestappen als er iets aan de hand is. Daarnaast beschik je als betrokken projectleider over:

• Minimaal hbo werk- en denkniveau.
• Minimaal 2 jaar ervaring als projectcoördinator of projectleider op het gebied van installatietechniek.
• Rijbewijs B en VCA VOL. Heb je het laatste certificaat nog niet? Je kunt bij ons een cursus doen.

Dit is voor jou, van ons

  • iPhone en een iPad.
  • Een leaseauto.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Projectleider Installatietechniek

Middelharnis HBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:projectleider installatietechniek
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Projectleider Installatietechniek Hoppenbrouwers Techniek 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures