Vacature Assistent teamleider

Assistent teamleider in Middelharnis

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière, dan is dit je kans! Voor een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zoeken wij een assistent teamleider die ervaring heeft met (verpakking) machines en het begeleiden van collega's. Als assistent teamleider krijg jij de dagelijkse leiding in de productiehal. Samen met alle collega's zorg je ervoor dat alle grondstoffen worden verpakt naar wens van de klant. Jouw inzet wordt beloond met een mooi salaris dat kan oplopen tot €3.000,- per maand!

Als assistent teamleider draag jij de verantwoordelijkheid over de productiehal. Je zal bestaand en nieuw personeel begeleiden en aansturen waar nodig. Ook controleer je uitgevoerde werkzaamheden en wordt er van je verwacht (kleine)storingen te kunnen oplossen. Als assistent teamleider ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Ondersteunen bij de operationele werkzaamheden zoals het oplossen van storingen.
  • Visueel controleren van alle eindproducten.
  • Zorgen dat de verpakkingsmachines kwalitatief en kwantitatief goed draaien.
  • Het aansturen en begeleiden van collega's.
  • Toezien dat als conform de interne specificaties wordt verpakt.


Functie:Assistent Teamleider, Assistent bedrijfsleider
Startdatum:12-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via spijkenisse@pro-industry.nl of 181202000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Assistent teamleider Pro Industry 12-10-2023

Bekijk ook andere vacatures