Vacature Timmerman

Timmerman in Hellevoetsluis

 • Bouwgroep

Service Timmerman/-vrouw - omgeving Hellevoetsluis

Vakman

40

 • Dit ga jij doen
 • Dit bieden wij je
 • Wat je krijgt
 • Het sollicitatieproces in 5 stappen
 • Zij worden je nieuwe collega's

https://coenhagedoorn.nl/werken-bij/vacatures/timmerman-vrouw-service-onderhoud-omgeving-eindhoven/

Dit ga jij doen

Voor onze afdeling service & onderhoud zijn we op zoek naar een timmerman of -vrouw!

De bewoner heeft een probleem, en jij bent de vakman die het oplost! Dat is kort gezegd wat jij als allround vakman bij ons doet. We werken voor woningcorporaties door het hele land, maar geen zorgen, jij bent elke avond op tijd thuis! We zorgen ervoor dat we het werk plannen in jouw eigen regio.

Aan het begin van de week krijg je klussen, en het is aan jou om te bedenken hoe je deze oplost. Als allround vakman ben jij onderdeel van een hechte groep mensen die samen de klussen regelen. Kom je ergens niet uit? Dan staan jouw collega's klaar om je te helpen.

We voorzien je van een nette werkbus met goed gereedschap, zodat jij goed voorbereid op pad gaat. Ook zorgen we voor bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Asbest? Geen probleem! Tijdens een van onze trainingen leer je wat je moet doen als je asbest tegenkomt.

We bieden je de mogelijkheid om nog beter te worden in je vak. Op onze eigen bouwschool in Amersfoort kun je cursussen volgen of zelfs een erkend MBO-diploma allround timmerman (niveau 3) behalen.

Dit bieden wij je

Wil jij deel uitmaken van deze enthousiaste club?
Dan bieden wij jou:

 • Een familiebedrijf met enthousiaste collega's
 • Werk in je eigen regio
 • Een bedrijfsbus met gekeurd gereedschap
 • Cursussen en opleidingen die aansluiten op jouw vakgebied
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Een goed geregeld pensioen

zelfstandig werken

Bij vinden we vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk. Als medewerker krijg je de vrijheid om zelfstandig taken uit te voeren, beslissingen te maken en je eigen ideeën te delen. Dit maakt ons werk niet alleen efficiënter, maar geeft ook ruimte voor creativiteit en verantwoordelijkheid. We geloven dat zelfstandige collega's zorgen voor een soepele uitvoering van projecten. Door vrijheid en verantwoordelijkheid te omarmen bouwen we aan sterke teams!

Een fijne werksfeer en

Ruimte voor groei en

ontwikkeling

Je solliciteert nu voor deze functie. Maar wat over drie jaar? We geloven in de groei van onze medewerkers. Daarom bieden wij jou de gelegenheid om zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Met onze eigen bouwschool en diverse trainingen die aansluiten op jouw vakgebied, streven we ernaar om je vaardigheden te versterken.

Het sollicitatieproces in 3 stappen

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?Functie:timmerman
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Coen Hagedoorn Bouwgroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Timmerman Coen Hagedoorn Bouwgroep 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures