Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek - Schipper Electrotechniek

Werkvoorbereider Elektrotechniek - Schipper Electrotechniek in Nieuwe-Tonge

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek

Wij solliciteren naar jou!

Wat hebben we elkaar te bieden? Jij hebt ervaring met werkvoorbereiding op het gebied van uiteenlopende soorten elektrotechnische installaties. Bijvoorbeeld in (seriematige) woningbouw, hoog- en laagbouw, en utiliteitsbouw. Je kent of beheerst de relevante 3D software programma's. Je hebt all round kennis van installaties op het gebied van *licht- en kracht. Misschien breng je ook ervaring of kennis mee op gebieden als, bijvoorbeeld, *brandmelding *data-infrastructuur en/of *beveiliging/signalering *home-automation etc.. In elk geval kun jij je een project snel 'eigen' maken. En je kent de waarde van helder communiceren, kostenbewust en LEAN werken. Je voelt je als solist én als teamspeler thuis in een stimulerende top-werkomgeving. Oké? Top! Daar krijg je veel voor terug.

Ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek

Wij bieden

Wij bieden: vrijheid en zelfstandigheid. In overleg begin je op projecten die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en je ambitie. Onze orderportefeuille bevat interessante projecten voor nieuwbouw (hoog en laag), renovatie en transformatie. Je werkt zowel zelfstandig als samen met collega's zoals projectleiders en leidinggevend monteurs. Je bent bezig met ontwerpen, inkoop, planning en klantcontacten. Je signaleert knelpunten en creëert oplossingen. Je denkt pro-actief en ontzorgt de mensen op de werkvloer 'buiten'! We staan bekend als innovatieve adviseur/installateur en stimulerende werkgever. We delen kennis en ervaring met elkaar, met opdrachtgevers en met toeleveranciers. Uiteraard werken we met top soft- en hardware. De ontwikkeling binnen ons bedrijf biedt jou prima mogelijkheden tot doorgroeien - als je wilt. Je zit goed , want je weet….'' Alles wordt elektrisch…

'

Ook interessant

Oók interessant: de toenemende vraag naar grote vermogens, energiebesparing en energie-opwekking vormt een technisch interessante uitdaging. Installaties worden complexer. Als ervaren werkvoorbereider sta je bij ons aan de basis van de top in woonprojecten in hoog- en laagbouw. Idem van bijzondere villa's en top-appartementen. En aan de basis van de top-utiliteitsprojecten, onder meer (woon)zorgcentra, hotels, P-garages etc. Oké? Oók Top zijn je perspectieven en arbeidsvoorwaarden zoals wij die bieden. We zijn onderscheidend goed.

PS Een korte indruk van ons -en binnenkort jouw- technische werkveld: zwak- en krachtstroominstallaties *datanetwerken *home-automation *laadsystemen *branddetectie- en ontruiming *Co/LPG-detectie en ontruiming *toegangscontrole *beveiligingsinstallaties (signalering/alarmering) *CCTV *etc..

WhatsApp met !

Heb je vragen over de vacature, of wil je liever telefonisch solliciteren? App of bel met en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.


We reageren snel!


Onze expertisesFunctie:werkvoorbereider elektrotechniek schipper electrotechniek
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schipper Electrotechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Werkvoorbereider Elektrotechniek – Schipper Electrotechniek Schipper Electrotechniek 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures