Vacature Eerste Monteur Industriële Automatisering

Eerste Monteur Industriële Automatisering in Middelharnis

Eerste Monteur Industriële Automatisering

Middelharnis

Werken aan industriële installaties op diverse uitdagende projecten. Jij bent de ervaringsdeskundige op het gebied van industriële installaties. Als Eerste Monteur Industriële Automatisering zie je verschillende locaties en kom je in aanraking met verschillende uitdagende projecten uit diverse sectoren. Kortom; werk aan allerlei projecten bij Hoppenbrouwers Barendrecht. Doe waar je goed in bent.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou? Groei door

Lever topkwaliteit

Werken aan machines en installaties is werken aan het hart van een bedrijf. Zonder goed werkende installaties en machines is er namelijk geen operatie. Onze klanten uit verschillende sectoren staan iedere dag voor uitdagende vraagstukken waarbij jouw expertise het verschil kan maken. Dankzij jouw technische deskundigheid kunnen onze klanten rekenen op betrouwbare en goed werkende installaties én leren minder ervaren collega's van jou de kneepjes van het vak.
Bijvoorbeeld werken aan een installatie van een productielijn bij een voedselfabrikant of de installatie van een waterzuivering. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als innovatieve Eerste Monteur Industriële Automatisering. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Maken van besturingstechnische installaties van complexe proceslijnen.
• Verrichten van installatiewerk in ATEX-zones.
• Toepassen van hygiëneregels op installaties.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door hierop te proosten tijdens onze vrijdagmiddel borrel. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zorgvuldig, innovatief en assertief. Dit heb je nodig om op het project alles in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat er steeds weer een passende oplossing komt voor iedere technische uitdaging. Daarnaast beschik je als toegewijde eerste monteur E&I over:

• Minimaal een mbo 3-diploma in de richting industriële automatisering of elektrotechniek, of vergelijkbaar niveau door werkervaring.
• Up-to-date kennis van machines en automatisering .
• Werkervaring als zelfstandig monteur in de industriële automatisering.
• Rijbewijs B.
• VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.
Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig!

Dit is voor jou, van ons

 • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
 • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
 • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
 • Vast contract bij indiensttreding.
Dit is voor jou, van ons

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Eerste Monteur Industriële Automatisering

Middelharnis MBO Industriële Automatisering €2.672 ~ €3.145 p/m

Solliciteer direct

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.


Op naar je baan in 4 stappen

global.prev 1/4 global.next

Interessante info?

 • share.share - twitter
 • share.share - facebook
 • share.share - linkedin
 • share.share - whatsapp
 • share.share - mail

 • Eerste Monteur Industriële Automatisering


Functie:1e monteur industriële automatisering
Startdatum:17-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3145 – 3145
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures middelharnis
 2. Eerste Monteur Industriële Automatisering Hoppenbrouwers Techniek 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures