Vacature Meester Snijderweg 14

Meester Snijderweg 14 in Stellendam

Bovendien biedt vacuümstralen ook een efficiëntere werkwijze. Het direct afzuigen van het straalmiddel en de vervuiling zorgt ervoor dat er minder tijd en moeite nodig is voor het opruimen en schoonmaken na het stralen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar verhoogt ook de productiviteit en efficiëntie van het straalproces.

Schavicast vacuümstralen

Ook een vacuümstraal project?

Heb je vragen over Schavicast-vacuümstralen?
Dan helpen we je graag verder.

Hoofdvestiging Stellendam

Meester Snijderweg 14,

3251 LJ, Stellendam

Vestiging Rotterdam

Doklaan 22,

3081 AD, Rotterdam

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.Functie:meester snijderweg 14
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schavicast via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Meester Snijderweg 14 Schavicast 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures