Vacature Startend Werkvoorbereider Elektrotechniek - Schipper Electrotechniek

Startend Werkvoorbereider Elektrotechniek - Schipper Electrotechniek in Nieuwe-Tonge

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Startend Werkvoorbereider Elektrotechniek

Wij solliciteren naar jou!

Wat hebben we elkaar te bieden? Jij hebt de ambitie werkvoorbereider te worden. Je hebt al zo'n jaar of vier all round ervaring als elektromonteur. Misschien ben je wel leidinggevend monteur of storingsmonteur. Je hebt kennis van diverse soorten elektrotechnische installaties. Bijvoorbeeld in hoog- en laagbouw woonprojecten of utiliteitsbouw. Je wilt met al je ervaring van 'buiten' naar 'binnen'. Je bent leergierig en wilt een prima én praktische opleiding krijgen tot Werkvoorbereider Elektrotechniek. Je voelt je thuis in een stimulerende top-werkomgeving. Oké? Top!

Wij bieden

Wij bieden: in overleg start je bij ons op een niveau dat aansluit bij jouw kennis, ervaring en ambitie. Onze ervaring is dat de startende werkvoorbereider die de praktijk 'buiten' kent snel kan groeien. Je komt in een stimulerend team van mensen zoals projectleiders en werkvoorbereiders. Die willen hun kennis graag met je delen en je begeleiden. In het kader van je opleiding raak je snel thuis in relevante (3D) softwareprogramma's. (We werken met top soft- en hardware.)) Je leert goed organiseren en plannen van werkzaamheden. Inschatten van de mogelijkheden, varianten en kosten. Zo kom je steeds een stap verder op weg naar 'eigen' projecten draaien. Je krijgt te maken met nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. We staan bekend als innovatieve adviseur/installateur.

Direct vanaf je start zit je goed, want je weet….''Alles wordt elektrisch…

'

Wij bieden je

Oók interessant: de toenemende vraag naar grote vermogens, energiebesparing en energie-opwekking vormt een technisch interessante uitdaging. Installaties worden complexer. Als startend werkvoorbereider sta je bij ons aan de basis van de top in woonprojecten in hoog- en laagbouw. Idem van bijzondere villa's en top-appartementen. En aan de basis van de top-utiliteitsprojecten, ondermeer (woon)zorgcentra, hotels, P-garages etc.. Oké? Oók Top zijn je perspectieven en arbeidsvoorwaarden zoals wij die bieden. We zijn onderscheidend goed.

PS Een korte indruk van ons -en binnenkort jouw- technische werkveld: zwak- en krachtstroominstallaties *datanetwerken *home-automation *laadsystemen *branddetectie- en ontruiming *Co/LPG-detectie en ontruiming *toegangscontrole *beveiligingsinstallaties (signalering/alarmering) *CCTV *etc..

WhatsApp met !

Heb je vragen over de vacature, of wil je liever telefonisch solliciteren? App of bel met en je krijgt zo snel mogelijk een reactie.


We reageren snel!


Onze expertisesFunctie:startend werkvoorbereider elektrotechniek schipper
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Schipper Electrotechniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Startend Werkvoorbereider Elektrotechniek – Schipper Electrotechniek Schipper Electrotechniek 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures