Vacature Banketbakker

Banketbakker in Spijkenisse

|

Banketbakkerij Smeets - Specialiteit hazelinotaarten Logo

Binnen ons bedrijf heerst een professionele sfeer waarin we streven het beste van mensen naar boven te halen.

Binnen een informele organisatie, met korte lijnen en directe communicatie onderling proberen we samen iedere dag weer de beste en smaakvolste producten voor onze klanten te maken en te verkopen. Werken bij Banketbakkerij Smeets kan in de productomgeving als banketbakker of in de winkel bij ons verkoopteam.

Banketbakkerij Smeets is voor banketbakkers en verkoopsters een erkend leerbedrijf. Wij zijn geregistreerd in het register van Kenwerk en KCH (Kennis Centrum Handel) en werken samen met meerdere scholen, zoals het Zadkine- en Albedacollege. Bij Banketbakkerij Smeets bestaat de mogelijkheid om leren en werken te combineren. Zowel voor BOL (een combinatie van leren en stage) en BBL (een combinatie van leren en werken) zijn er mogelijkheden om het vak van banketbakker en verkoopster te leren. Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij Banketbakkerij Smeets? Stuur je CV inclusief representatieve foto en motivatiebrief op naar: .Functie:banketbakker
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Banketbakkerij Smeets via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures middelharnis
  2. Banketbakker Banketbakkerij Smeets 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures