Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Middelharnis

Wat ga je doen als schoonmaak medewerker?

Ben jij de schoonmaak topper die wij zoeken? Wij zoeken een nieuwe collega in de functie schoonmaak medewerker voor onze nieuwe opdrachtgever Alpina Group in Middelharnis

 • Locatie: Middelharnis
 • Soort werkplek: Het kantoor van Alpina
 • Werkdagen: Woensdag en donderdag van 07:15 tot 09:45 uur. In totaal 5 uur per week.
 • Werkzaamheden: Als schoonmaak medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een frisse en schone werkomgeving van Alpina Group. Je werkt in een samen met een andere collega aan het schoonmaken van kantoren, algemene ruimtes, gangen en sanitaire ruimtes.

Opzoek naar meer uren? Dit kan zeker, vraag ons naar de mogelijkheden!

Wat breng je mee?

Motivatie vinden wij het belangrijkste! Geen ervaring in de schoonmaak? Geen probleem, we leren het je graag!
Heb je ambitie om door te groeien? Doordat wij een groeiende organisatie zijn heb jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen en veel te leren.

Je krijgt een contract met uiteraard een goed salaris tussen de €12,58 en €14,35 bruto per uur en een goede pensioenregeling maar daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • Je wordt binnen één jaar aangemeld voor de basisvakopleiding en hebt de mogelijkheid om andere vakgerichte opleidingen te volgen;
 • 27 vakantiedagen o.b.v. fulltime werk (38 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • Reiskostenvergoeding (volgens CAO schoonmaak- en glazenwassersbedrijf);
 • Eindejaarsuitkering (5% in 2024) als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
 • En een heleboel leuke collega's!

Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega's sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.
Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.
ATALIAN. Met de beste mensen!

Ben je enthousiast geworden?

Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met of Daan Tellman via .Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:5 – 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Atalian via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Schoonmaak Medewerker Atalian 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures