Vacature Vakantiekracht

Vakantiekracht in Dirksland

Vakantiekracht in de ouderenzorg

uren in overleg | Niet vereist | CuraFlex

Wil jij tijdens de schoolvakantie wat extra's bijverdienen? Wat dacht je van een super leuke en goedbetaalde vakantiebaan bij CuraMare? Wij zijn namelijk opzoek naar enthousiaste vakantiekrachten die ons tijdens de drukke zomermaanden kunnen helpen.

Wat ga je doen?
Terwijl onze medewerkers van een welverdiende vakantie genieten, ondersteun jij in de ouderenzorg of in de facilitaire dienst. Wil je werkervaring opdoen of je oriënteren op werken in de zorg? Dan zijn onze woonzorglocaties in Sommelsdijk, Oude-Tonge, Dirksland en Ouddorp een uitgelezen kans voor je. Voor een afwisselende vakantiebaan én voor een boeiende werkervaring.

Ouderenzorg
Op onze locaties wonen ouderen met dementie of lichamelijke klachten, die onze zorg nodig hebben. Zij wonen in appartementen of in woongroepen van 7 of 8 personen. Als vakantiekracht kun jij onze vaste krachten een handje helpen met ondersteunende werkzaamheden. Van een praatje maken met de bewoners tot huishoudelijke werkzaamheden. De woongroepen hebben een huiskamer waar de meeste bewoners overdag zijn. Daar wordt ook een bakje gedaan en gegeten. Naast de huiskamer ligt de gang met slaapkamers en sanitaire ruimten. Als vakantiekracht ben je zowel in de huiskamer als op de gang bezig en krijg je instructie van het personeel. Je kunt vanaf je vijftiende voor maximaal 6 weken aan de slag op onze woonzorglocaties.

Facilitaire dienst
Wil je helpen op onze woonzorglocatie, maar niet in de directe zorg? Dan kan je ook aan de slag bij onze facilitaire dienst of de schoonmaak. Bij de facilitaire dienst ondersteun je collega's in de keuken bij het dagelijkse werk. Denk aan: voorbereidingen treffen voor het eten, koken en afwassen. Gaat jouw voorkeur toch liever naar de schoonmaak? Dan kun je aan de slag bij de schoonmaakdienst. Hierbij ondersteun je collega's met verschillende schoonwerkzaamheden, met als doel dat de bewoners in een schoon en net huis kunnen wonen. Om bij de facilitaire dienst te werken moet je 15 jaar of ouder zijn.

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een vakantiewerkovereenkomst voor maximaal 6 weken waarin je minimaal 3 tot 4 weken beschikbaar bent, of bieden als je ervaring daartoe aanleiding geeft een oproepovereenkomst voor een passende functie met een salaris conform de CAO VVT. Wanneer er een klik is en je goed functioneert bestaat er een kans dat je na de periode van 6 weken een oproepcontract krijgt voor de duur van een jaar!
 • Een leuk salaris van:
 • 15 jaar: €5,24
 • 16 jaar: €6,64
 • 17 jaar: €7,97
 • 18 jaar: €10,62
 • 19 jaar en ouder: €13,27

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je weet van aanpakken.
 • Je wilt je steentje bijdragen aan de zorg.
 • Je kunt goed samenwerken.
 • Je bent vriendelijk en correct.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.

Solliciteer nu als vakantiekracht!
Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als vakantiekracht bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!


Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:vakantiekracht
Startdatum:30-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Vakantiekracht CuraMare 30-12-2023

Bekijk ook andere vacatures