Vacature Scheidsrechter

Scheidsrechter in Sommelsdijk

Scheidsrechteroverzicht

De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd. Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen? Meld je dan aan als scheidsrechter bij onze vereniging en je kunt meteen beginnen met fluiten!
Neem dan contact op met onze scheidsrechterscoördinator bij Flakkee. Hij kan jou verder helpen. Samen bepalen jullie welke leeftijdscategorie je gaat fluiten, wat je doelen zijn, of je een opleiding wilt volgen en regelen we jouw een scheidsrechterstenue.

Kantine : /Functie:scheidsrechter
Startdatum:11-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met M.S.V. en A.V. Flakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Scheidsrechter M.S.V. en A.V. Flakkee 11-01-2024

Bekijk ook andere vacatures