Vacature Betrokken Mantelzorger

Betrokken Mantelzorger in Dirksland

Stationsweg 22 3247 BW Dirksland

Revalidatie & herstel

Stationsweg 22 3247 BW Dirksland

Vrijwilligerswerk

Dagelijks zijn vele vrijwilligers de extra handen, ogen en oren op onze zorglocaties. De professionele zorg wordt geleverd door onze vaste medewerkers. Aanvullend daarop zorgen de vrijwilligers voor dat extraatje waardoor onze patiënten en cliënten een nog prettiger verblijf hebben op onze locaties. Vrijwilligers zorgen voor de plus in onze organisatie.


Het aanbod van vrijwilligerswerk is breed: niet alleen binnen zorg en welzijn, maar denk ook aan voeding, vervoer, tuin, onderhoud en evenementen. De inzet is flexibel: wekelijks, op projectbasis of wanneer het jou uitkomt.
Wil je als bedrijf iets betekenen? Of zoek je een maatschappelijke stage of geleid vrijwilligerswerk? Ook dan komen wij graag met jou in contact .

Soms kun je als oudere of als betrokken mantelzorger wel wat extra hulp gebruiken. Ondersteuning bij praktische zaken zoals de was doen, het bed opmaken, koffiezetten of een boodschap halen. Extra hulp kan ook een luisterend oor zijn of iemand die een praatje, een wandeltocht en gezelligheid maakt.

Doel
Vrijwillige inzet in de wijk draagt bij aan het langer zelfstandig thuis wonen. Een vrijwilliger thuis maakt het verschil in het aantal contactmomenten en is dus preventief tegeven eenzaamheid, biedt een extra signalerende functie en kan overbelasting van mantelzorgers voorkomen.

Pilot vanaf 1 januari 2024
Bent u woonachtig in Dirksland, Herkingen of Melissant en ontvangt u thuiszorg van CuraMare? Dan kunt u deelnemen aan ons pilot project Vrijwillige inzet in de wijk.

Contact, aanmelden of vrijwilliger in de wijk worden
Heeft u een hulpvraag voor onze vrijwilligers of ben je wijkverpleegkundige en signaleer je een hulpvraag? Wilt u of jij zelf iets betekenen voor een ander in de wijk of eerst meer informatie over dit project? Neem contact op met , vrijwilligers coördinator. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag via / 3 of mail naar

Stage

CuraMare biedt binnen het domein vrijwillige inzet korte niet beroeps-opleidende stages. De korte stages zijn bedoeld om jongeren kennis te laten maken met de doelgroep, het werkveld en om praktijkervaring op te doen. Voor CuraMare is het belangrijk deze jongeren geïnteresseerd te maken en een leuke ervaring mee te geven.

Beroepsopleidende stage
Zoek je wel een beroepsopleidende stage voor BBL en BOL leerlingen of beroeps-opleidende HBO - Universitaire stages (lange duur)? Kijk dan voor meer informatie en contact op https://www.werkenbijcuramare.nl/stageFunctie:mantelzorger
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Betrokken Mantelzorger Stichting CuraMare 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures