Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Sommelsdijk

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker bij diverse locaties Kibeo kinderopvang

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaker of schoonmaakster in de regio Sommelsdijk? Lees dan snel verder!

10 tot 11 uur per week

€ 12,15 - € 13,87 per uur

Schoonmaak medewerker bij diverse locaties Kibeo kinderopvang

10 tot 11 uur per week

€ 12,15 - € 13,87 per uur

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega voor bij verschillende kinderdagverblijven van Kibeo in regio Sommelsdijk. Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 18:00 en 21:00 uur in overleg met de leidinggevende. Je gaat langs de verschillende locaties van Kibeo in regio Sommelsdijk. Het is daarom ook noodzakelijk om een eigen auto/fiets te hebben. Reistijd en reiskosten worden vergoed!


Met een doek in de hand en een lach op je gezicht voer jij als schoonmaak medewerker werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de verschillende speellokalen en speelhoeken, het afnemen van tafels en kasten, stofzuigen en het sanitair. Dankzij jouw werkzaamheden kunnen baby's, dreumes en peuters vrolijk spelen en zich ontwikkelen in een ongewoon schone omgeving!


Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: jij kent de weg in en om het gebouw. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:


 • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €12,15 en €13,87 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Vanaf 1 november zal dit salaris verhoogd worden naar €12,58 tot €14,35 per uur vanaf 21 jaar) ;
 • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
 • vergoeding van reistijd en reiskosten;
 • een extra vrije dag op je verjaardag;
 • en diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen.

 • een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal in woord en geschrift;
 • ervaring en affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • eigen vervoer zoals een auto/fiets om mee naar het werk te gaan;
 • een handen uit de mouwen mentaliteit.

Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij Kibeo in de omgeving Sommelsdijk? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 11

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures