Vacature Muzikale Duizendpoot

Muzikale Duizendpoot in Middelharnis

Logo gemiva.nl/werkenbij

KDC de Regenboog zoekt muzikale duizendpoot

In het kort

  • Waar: KDC de Regenboog in Middelharnis
  • Wanneer: in overleg
  • Hoeveel uur: in overleg

Over de locatie

Kinderdagcentrum De Regenboog is gespecialiseerd in de opvang en begeleiding van kinderen van 0 tot 18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, een verstandelijke of een meervoudige beperking. Het kinderdagcentrum heeft drie groepen van gemiddeld acht kinderen. In alle groepen zijn kinderen van alle leeftijden en ontwikkelingsmogelijkheden. Kinderen kunnen elkaar hierdoor stimuleren en aanvullen, op elkaar reageren en samen plezier beleven. Het dagprogramma op alle groepen is erop gericht dat de kinderen zich prettig voelen. Belangrijk vinden wij dat de kinderen gewoon kind mogen zijn en ook voldoende ruimte krijgen om te spelen. Dan kunnen zij zich zo goed mogelijk ontwikkelen, omdat er voldoende balans is tussen inspanning en ontspanning.


Wat ga je doen?

Op Groep Wolk zijn we op zoek naar een muzikale vrijwilliger.Iemand die bijvoorbeeld gitaar of keyboard speelt, zodat we bekende kinderliedjes kunnen zingen met elkaar.

Ook zoeken we iemand die graag meehelpt op de groep met huishoudelijke klusjes; denk hierbij aan hulp bij tafeldekken/ mee eten en helpen/ afruimen en opruimen.

Hoe je vrijwilligerswerk er ook uitziet, je bijdrage is verrijkend. Voor mensen met een beperking én - zo horen wij van al onze vrijwilligers - voor jezelf. Op die manier is er winst voor twee.

Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. Deze kan kosteloos via ons worden aangevraagd.

Interesse

Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op voor meer informatie of kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!

Contact opnemen?

[javascript protected email address]

Bleulandweg 1b
2803 HG Gouda

Snel naar:

Handige linkjes:Functie:muzikale duizendpoot
Startdatum:23-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemiva-SVG Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Muzikale Duizendpoot Gemiva-SVG Groep 23-02-2024

Bekijk ook andere vacatures