Vacature Interieurverzorger

Interieurverzorger in Dirksland

Interieurverzorger Willemshof

  • Werken bij
  • Interieurverzorger Willemshof

Uren per week: 12


Ben jij de stralende persoon die houdt van een blinkend schoon interieur én het hart op de juiste plek heeft voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan ben jij de interieurverzorgster die we zoeken voor Willemshof! Bij Sjaloom Zorg gaat het niet alleen om schoonmaken, maar ook om het toevoegen van glans aan de levens van onze bewoners.
Wat ga je doen?
Als interieurverzorgster op Willemshof ben jij de schoonmaakheld die zorgt voor een sprankelende omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en gangen, maar ook voor de appartementen van onze bewoners. Denk aan het stofvrij maken van gezellige ontmoetingsplekken, het poetsen van de keukens, en het verzorgen van een frisse sfeer in de gangen.
Stel je voor dat je de kamer van aan het verzorgen bent. Je ontdekt dat hij gek is op zijn verzameling boeken. Je stelt voor om deze samen netjes te ordenen. Het resultaat? Een opgeruimde boekenkast met iedere titel zo voor het pakken. straalt van oor tot oor. Jij hebt niet alleen schoongemaakt, maar ook zijn dag een stukje mooier gemaakt.
Wie ben jij?
- Iemand die van nauwkeurig werken houdt en oog heeft voor detail
- Empathie en begrip voor mensen met een verstandelijke beperking
- Een teamspeler die graag een positieve bijdrage levert aan het team
- Jouw enthousiasme en glimlach zijn belangrijker dan een diploma
- Je vindt het leuk om te leren over bijvoorbeeld hygiëneregels in de zorg
Wat bieden wij?
Bij Sjaloom Zorg geloven we in het creëren van een werkomgeving waarin jij niet alleen kunt uitblinken in jouw rol als interieurverzorgster, maar waarin jij je ook gewaardeerd, gesteund en geïnspireerd voelt. Hier zijn enkele aspecten van wat wij te bieden hebben:
Warm en Hecht Team : Bij ons ben je niet zomaar een medewerker; je maakt deel uit van een warm en hecht team. Samen streven we naar het welzijn van onze bewoners, en jouw bijdrage wordt hierin enorm gewaardeerd.
Inclusiviteit en Diversiteit : Bij ons is iedereen welkom. We geloven in een inclusieve cultuur waarin diversiteit wordt omarmd. Ongeacht achtergrond of ervaring, we kijken naar jouw enthousiasme en betrokkenheid.
Betekenisvol Werk: Werken bij Sjaloom Zorg betekent meer dan alleen een baan hebben. Het is de kans om betekenisvol werk te verrichten dat het dagelijks leven van onze bewoners positief beïnvloedt.
Ontwikkelingsmogelijkheden: Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, er zijn mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. We ondersteunen jouw ontwikkeling binnen de organisatie.
Flexibiliteit: We begrijpen dat het leven soms onvoorspelbaar is. Daarom bieden we flexibele werktijden en proberen we rekening te houden met jouw behoeften, zodat jij een goede balans tussen werk en privé kunt behouden.
Een Veilige en Inspirerende Werkomgeving: We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin jij je veilig en geïnspireerd voelt. Jouw ideeën en initiatieven zijn waardevol, en we moedigen je aan om die te delen.
Heb je vragen?
Neem dan contact op met regiomanager Corrie de Boed, T. (Whatsappen kan ook!)). We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.


Functie:interieurverzorger
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Interieurverzorger Stichting Sjaloom Zorg 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures