Vacature Huishoudelijk Medewerk(st)er

Huishoudelijk Medewerk(st)er in Dirksland

Huishoudelijk medewerk(st)er

  • 15 januari 2024

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding. De betrokkenheid van familie vormt een kernwaarde. Zeeuwse Gronden heeft momenteel 13 woonlocaties en diverse dagbestedingsprojecten.

Voor onze nieuw te openen woonlocatie in Dirksland zijn wij op zoek naar een:

Huishoudelijk medewerk(st)er (32 uur)

Per mei 2024 zijn we voor de nieuwe locatie in Dirksland op zoek naar een flexibele huishoudelijke medewerk(st)er met affiniteit met onze doelgroep.

Als huishoudelijke medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor de verzorging van het huishouden binnen de woonlocatie, maar help je ook mee als ondersteuning van de begeleiding op de locatie. Het helpen van cliënten bij zelf uitvoeren van huishoudelijke taken hoor ook tot je takenpakket. In voorkomende gevallen treedt je op als gastvrouw/-heer en ondersteun je bij het bereiden van maaltijden.

Als huishoudelijke medewerk(st)er word je direct aangestuurd door de senior van de woonlocatie.

Jouw profiel:

  • We zoeken een echte schoonmaakster met hart voor de zaak;
  • Je bent bewegingsvaardig en werkt ordelijk en hygiënisch;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Bekendheid met doelgroep is pre.

Daarnaast zijn er nog vaardigheden en kenmerken die we willen zien. Zoals goede sociale vaardigheden en in staat zijn om zelfstandig te kunnen werken. Je weet precies waar je gisteren bent gebleven en waar je vandaag verder gaat. Je hebt een proactieve houding als het gaat om het verzorgen van de huishouding binnen de woonlocatie. Natuurlijk ben je integer en betrouwbaar! Ook vinden we het erg belangrijk dat de visie en werkwijze van Zeeuwse Gronden jou aanspreken.

Dienstverband

We gaan uit van een contract voor 32 uur per week (werkdagen zijn bespreekbaar). Je start met een tijdelijk contract, met de mogelijkheid tot verlenging of en vaste overeenkomst. Je bent bereid een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij indiensttreding.

Salaris

Inschaling is conform CAO GGZ FWG schaal 15 (€2094 - €2595). Trede afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?
Wil jij graag deel uit maken onze organisatie? Mail dan je sollicitatie naar . Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Mirjam Wedts ( ).

GZ-psycholoog FACT

"Waar ik trots op ben? De tijd voor herstel. We hebben cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening, complexe problematiek. Je mag hier echt de tijd nemen die nodig is voor het herstel van de cliënt. Hierbij kan je eigenlijk alles inzetten waarvan je denkt dat dat nodig is.

"

Functie:huishoudelijk medewerkster
Startdatum:19-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2094 – 2595
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zeeuwse Gronden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Huishoudelijk Medewerk(st)er Zeeuwse Gronden 19-01-2024

Bekijk ook andere vacatures