Vacature Interieurverzorgster

Interieurverzorgster in Sommelsdijk

Interieurverzorgster de Stove

  • Werken bij

Uren per week: 8

Ben jij die stralende persoon die een schitterend schoon interieur weet te combineren met een warm hart voor mensen met een beperking? Dan zoeken wij jou als interieurverzorger voor De Stove in Sommelsdijk! Bij Sjaloom Zorg gaat jouw taak verder dan schoonmaken; het draait ook om het toevoegen van glans aan het leven van onze bewoners.
Wat ga je doen?
Als interieurverzorger op De Stove ben jij de schoonmaakheld die zorgt voor een sprankelende omgeving. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en gangen, maar ook voor de appartementen van onze bewoners. Denk aan het stofvrij maken van gezellige ontmoetingsplekken, het poetsen van de keukens en het verzorgen van een frisse sfeer in de gangen.
Stel je voor dat je de kamer van mevrouw Jansen aan het verzorgen bent. Je ontdekt dat zij dol is op bloemen, maar haar favoriete vaas is gebroken. Met een glimlach ga je samen op zoek naar een nieuwe vaas en plaatst de bloemen op een prominent plekje. Mevrouw Jansen straalt van dankbaarheid. Jij hebt niet alleen schoongemaakt, maar ook haar dag een stukje kleurrijker gemaakt.
Wie ben jij?
- Je houdt van nauwkeurig werken en hebt oog voor detail
- Je hebt empathie en begrip voor mensen met een beperking
- Je bent een teamspeler die graag een positieve bijdrage levert aan het team
- Jouw enthousiasme en glimlach zijn belangrijker dan een diploma
- Je vindt het leuk om te leren over bijvoorbeeld hygiëneregels in de zorg
Wat bieden wij?
Bij Sjaloom Zorg geloven we in het creëren van een werkomgeving waarin jij niet alleen kunt uitblinken in jouw rol als interieurverzorger, maar waarin jij je ook gewaardeerd, gesteund en geïnspireerd voelt. We bieden daarom:
- Een goede salaris conform cao Gehandicaptenzorg: 1961 - 2617 euro (bij 36 uur, FG15)
- De kans om betekenisvol werk te doen dat het dagelijks leven van onze bewoners positief beïnvloedt
- Een inclusieve cultuur waarin diversiteit omarmd wordt
- Een functie bij een christelijke organisatie met korte lijnen
- Veel waardering, leuke attenties, een goede km-vergoeding, MKSA-regeling, collectieve zorgverzekeringskorting en eindejaarsuitkering
Heb je vragen?
Neem dan contact op met , T. (Whatsappen kan ook!)). We nodigen je graag uit om voorafgaand aan een sollicitatiegesprek sfeer te komen proeven. Zo krijg je namelijk het beste beeld hoe een dag op deze woonvorm verloopt.
Word jij onze nieuwe collega?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten? Dan kijken we uit naar jouw reactie.
Over Sjaloom Zorg
Sjaloom Zorg ondersteunt en begeleidt zo'n 600 mensen met een beperking in Goeree-Overflakkee en Zeeland. De focus ligt op het verlenen van de allerbeste zorg aan onze cliënten. We werken vanuit een protestants-christelijke visie. Passievol, warmhartig en geloofwaardig zijn de kernwaarden van onze organisatie. Kernwaarden die onze 400 medewerkers en 200 vrijwilligers iedere dag uitstralen! Bij Sjaloom Zorg staat plezier in het werk voorop. Ontdek hoe jij hieraan kunt bijdragen en maak van elke werkdag een supergave dag!

Centraal kantoor:
Watertoren 20
3247 CL DirkslandFunctie:interieurverzorgster
Startdatum:09-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:1961 – 2617
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sjaloom Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Interieurverzorgster Stichting Sjaloom Zorg 09-03-2024

Bekijk ook andere vacatures