Vacature 1e Medewerker Algemene Dienst Groen

1e Medewerker Algemene Dienst Groen in Middelharnis

1e Medewerker algemene dienst groen

 • MBO-niveau 4
 • 36 uur per week
 • Schaal 6 (maximaal € 3.323,-) bij een volledig dienstverband (36 uur)
 • Sluitingstermijn tot en met 7 januari 2024
 • Het team Buitendienst

De buitendienst staat 'dichtbij de inwoners' en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de openbare buitenruimte in onze gemeente op basis van kwaliteitsniveaus. Naast het onderhoud van het straatwerk, de riolering, pompen en gemalen, bewegwijzering, havens en verkeersborden, valt hier ook de verzorging van de plantsoenen, begraafplaatsen en sportvelden onder. We kennen drie districten; Oost, Midden en West, die nauw met elkaar samenwerken.

Solliciteer

 • Stuur je CV en motivatie

Zomaar een dag van…

Iets voor 07.30 uur meld je je op jouw standplaats, dit kan in zowel district Oost, als in Midden of West zijn. Hier start je de dag met koffie of thee en heb je een praatje met jouw collega's over het werk of privé. Je geeft functioneel leiding aan medewerkers groen uit jouw district, wat in kan houden dat je vervolgens jouw team inlicht en informeert over de komende werkzaamheden. Je bent namelijk verantwoordelijk voor de realisatie van het groenbeheer in de buitenruimte.

Na de dagstart ga je aan de slag met een van de volgende werkzaamheden:

 • Je draagt zorg voor de voortgang van de werkzaamheden, door het ondersteunen en aanspreken van directe collega's (waaronder collega's met afstand tot de arbeidsmarkt) en verstrekken van informatie / inlichtingen aan deze collega's en derden.
 • Je voert zelfstandig allround onderhoudswerkzaamheden uit aan groengebieden op Goeree-Overflakkee. Jullie belangrijkste taken zijn het snoeien, maaien, schoffelen en het verzorgen van de plantsoenen, begraafplaatsen en sportvelden. Hiervoor werk je met systemen en bedien je apparaten en gereedschappen.
 • Je ondersteunt de opzichter met het toezicht houden op de werkzaamheden van derden met betrekking tot groenonderhoud;
 • Je lost in de wijk en in de buurt klachten op en geeft de omvangrijke klachten door aan de opzichter of teamleider.
 • Daar waar nodig voer je overige werkzaamheden uit binnen en buiten het district.

Tussen de bedrijven door drink je koffie en lunch je met jouw team op een van de buitendienst locaties. Je sluit de dag af op jouw standplaats, waar je de bedrijfsauto stalt.

Na een volle werkdag zit de dag erop! Het kan echter zijn dat je meedraait in de beschikbaarheidsdienst (consignatie) en buiten werktijd wordt opgeroepen voor calamiteiten zoals bijvoorbeeld de gladheidbestrijding in de winter.

Wat vragen wij?

Wij verwachten van jou dat je over de volgende opleiding en competenties beschikt:

 • Een diploma of ruime werkervaring op MBO 4-niveau of met de bovengenoemde werkzaamheden;
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent goed in je vak en een ondernemende en motiverende collega voor je omgeving;
 • Je kunt goed samenwerken maar hebt ook grote mate van zelfstandigheid om in alle vrijheid te opereren;
 • Je bent een flexibele toegankelijke persoonlijkheid met de nodige overtuigingskracht en je bent goed in plannen en organiseren.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een organisatie waar medewerkers zich gelukkig voelen. In het recent gehouden geluksonderzoek geven de medewerkers een score van 7.3 voor werkgeluk;
 • De functie is gewaardeerd op schaal 6 met een maximaal salaris van € 3.323,- per maand bij een volledig dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een volledige werkweek is bij ons 36 uur. Je krijgt 27 vakantiedagen op basis van een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Naast salaris krijg je iedere maand een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB pas je de arbeidsvoorwaarden aan naar jouw eigen omstandigheden en wensen. Anders gezegd: je bepaalt zelf waarvoor je het geld gebruikt. De hoogte van het IKB is 17,05% van je salaris;
 • Voor de reiskosten vergoeden wij netto € 0,21 per kilometer met een maximum van 70 kilometer enkele reis.
 • Je bent verzekerd van je pensioen tegen een zo'n laag mogelijke premie bij pensioenfonds ABP. De beleggingen van dit pensioenfonds dragen bij aan een duurzame wereld
 • Je kunt met korting een aanvullende zorgverzekering afsluiten bij CZ, IZA of Menzis. Daarnaast ontvang je jaarlijks een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering. Ook als je niet deelneemt aan onze collectieve verzekering.

Wil je meer informatie en/of van gedachten wisselen over de inhoud van deze functie, dan kun je contact opnemen met Henk Stel, teamleider Buitendienst.
Voor informatie over de procedure kun je terecht bij , .
Zij zijn beiden bereikbaar op telefoonnummer 14 0187.

Solliciteren!

Spreekt deze functie je aan en voldoet je profiel aan de eisen? Heb jij de drive om onze organisatie nog beter te maken? Dan zoeken wij jou en nodigen wij je van harte uit om voor 8 januari 2024 te reageren! Dat kan door je schriftelijke motivatie, in combinatie met een actueel cv te mailen naar: .Functie:1e medewerker algemene dienst
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3323 – 3323
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Goeree-Overflakkee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. 1e Medewerker Algemene Dienst Groen Gemeente Goeree-Overflakkee 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures