Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Middelharnis

Functieomschrijving

Wil je als vrachtwagenchauffeur regionaal rijden en ‘s avonds genoeg tijd voor familie, vrienden, sport en hobby? Ga jij met je collega's met de kraakperswagen of zijlader op pad om de wereld een stukje schoner te maken? Dan is deze vacature iets voor jou!

wat bieden wij jou
 • Uurloon €14,50 - €15,43
 • Werktijden van 8.00 - 16.30
 • Leuk team en fijne werksfeer
 • Uitzicht op vaste baan bij deze werkgever
 • Gratis nascholingen
 • Reiskostenvergoeding
wie ben jij

Jij werkt graag in de buitenlucht en staat klaar om je collega's te helpen. Met je C rijbewijs kan je aan de slag op de kraakperswagen. Heb je ook Ce? Dan kan je ook inzet worden op de haakarm! Daarnaast ben jij:

 • In het bezit van rijbewijs C met code95
 • In het bezit van een geldige digipas
 • Woonachting in de regio van Goeree-Overflakkee
wat ga je doen

Je werkdag start om 8:00 uur met een koffiemoment met het hele team op kantoor. Vervolgens rij je jouw route samen met je belader of een andere vrachtwagenchauffeur. Je bestuurt een achterlader of zijlader (afhankelijk van de route). Je bent verantwoordelijk voor de wagen én je collega. Collegialiteit is bij deze opdrachtgever erg belangrijk! Je zamelt huisvuil in de wijk in en zet de volle bak op een vaste plaats weg. Aan het einde van je dag sta jij klaar om je collega's te helpen op hun routes. Zo kunnen jullie gezamenlijk om 16:30 uur de dag afsluiten.

 • werken met een achterlader of zijlader
 • fijne werktijden; 8:00 uur - 16:30 uur.
 • samenwerken met collega's is belangrijk
waar ga je werken

Onze opdrachtgever heeft als hoofdtaak het inzamelen van huisafval. Afval hergebruiken is hun doel; grondstoffen worden duurder en hergebruik is goed voor het milieu. Ze werken met een hecht team en zoeken een nieuwe pool van chauffeurs voor Goeree-Overflakkee.

sollicitatie

Enthousiast geworden om aan de slag te gaan? Solliciteer dan via de knop hieronder.

Na een eerste telefonische kennismaking ga je op sollicitatiegesprek bij onze opdrachtgever. Tijdens dit gesprek krijg je te zien waar jij straks als vrachtwagenchauffeur aan de slag gaat. Als het van beide kanten bevalt wordt er een in-werkdag ingepland. Mocht dit goed verlopen dan kan jij snel aan de slag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:vrachtwagenchauffeur buitenland
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:15 – 15
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via myra.van.der.plas@nl.randstad.com of 06-10902823. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Vrachtwagenchauffeur Randstad 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures