Vacature Chauffeur openbaar vervoer

Chauffeur openbaar vervoer in Dirksland

Functieomschrijving

Buschauffeur gezocht Vind jij het leuk om achter het stuur te zitten? En elke dag met plezier naar je werk te gaan? Misschien is het zijn van buschauffeur wel iets waar je vroeger van gedroomd hebt? De mooiste plekjes van de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee ontdekken en een andere dag weer de drukte van de stad ervaren? Dit kan nu bij Connexxion HWGO! Voor de vestiging Dirksland zijn wij op zoek naar chauffeurs om dit leuke team aan te vullen.

Bij Connexxion zul je werken in een vrije-dagen roulering. Je weet dus van tevoren welke dagen je ingepland zult worden. Daarnaast biedt Connexxion je 30 uur per week gegarandeerd aan (o.b.v. volledige flexibiliteit). Hoe fijn is dat!?

wat bieden wij jou
 • Een uurloon tussen de € 15,38 en € 20,63 bruto
 • Een goede balans tussen werk en privé
 • Opdracht voor langere tijd met uitzicht op vast
 • Jaarlijkse nascholing van de code 95
 • Afwisselende werkomgeving
 • Min. 30 uur per week + een vrije dagenroulering
wie ben jij
 • Jij bent behulpzaam en veiligheid staat bij jou voorop
 • Je bent een vriendelijke en klantgerichte buschauffeur
 • De Nederlandse taal is geen probleem voor jou
 • Je bent representatief
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs D met geldige code 95
wat ga je doen

Afhankelijk van het soort dienst rij je een ochtend-, middag- of avonddienst (ook in het weekend), je meld je aan in het systeem en kijkt of er nog omleidingen zijn ingesteld voor de route die jij vandaag mag rijden. je of er omleidingen zijn gemeld voor de route die jij vandaag mag rijden. Na een periode niet met omleidingen te maken hebben gehad, vandaag wel een maar dit is voor jou geen probleem. Je kent de omgeving inmiddels op je duimpje. Na een bakje koffie loop je jouw bus van vandaag na en kijkt of deze schoon is achtergelaten door je collega’s. Je kunt de bus gaan starten en gaan beginnen aan je dienst. Bij elke halte stappen er wel mensen in, die jij welkom heet in je bus of zelfs wel probeert te helpen om de volgende overstap goed te maken. Hèhè eindelijk pauze tijd! Gezellig in de kantine met buschauffeurs, even bijkletsen over jullie dagelijkse beslommeringen of die vervelende reiziger die je mee had die ochtend. Na je pauze begin je weer aan het laatste deel van je rit. Na je dienst sluit je de bus af op het eindpunt, je controleert nog even of je de bus netjes achterlaat voor je collega. Bij de vestiging aangekomen log je uit en je checkt nog even je rooster en dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan. Zo kan een dag eruit zien!

waar ga je werken

Als buschauffeur bij Connexxion ga je rijden met een 12-, 15-meter of nog grotere bus in de regio Hoeksche Waard/Goeree Overflakkee. Tijdens de rit heb je vaak met drukke verkeerssituaties waarin je te maken hebt met medeweggebruikers. Daarnaast ben je natuurlijk ook verantwoordelijk voor de passagiers en de bus. Het vergt een behoorlijk inschattingsvermogen en alertheid is dus een belangrijke eigenschap. Toch blijf en rij je rustig en weet je goed om te gaan met druk.

 • Goede bereikbaarheid van de vestigingen
 • Reiskostenvergoeding volgens de CAO OV
 • Pensioenopbouw na 8 werkweken
sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:Buschauffeurs en trambestuurders
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via mila.kerpel@nl.randstad.com of 06-46185466. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Chauffeur openbaar vervoer Randstad 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures