Vacature Chauffeur Buitenland

Chauffeur Buitenland in Middelharnis

IQ Select

Chauffeur buitenland

Job Description

Stap in de wereld van een ware groenten- en fruitvirtuoos, onze gewaardeerde opdrachtgever. Met een indrukwekkende vloot van zo'n 140 vrachtwagens en een team van zo'n 300 gepassioneerde chauffeurs, behoren ze tot de grootste spelers in de groente- en fruittransportsector.


En nu, de intrigerende reis die voor je ligt:


Als internationaal chauffeur word je voornamelijk ingezet voor ritten naar Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Jij bent de nachtelijke held die de kostbare lading ophaalt die je collega's overdag hebben verzameld in binnenlandse ritten. Je maakt tweedaagse ritten; je vertrekt op maandag en keert woensdagochtend weer terug. De opdrachtgever heeft zijn eigen hotels, die van alle gemakken zijn voorzien, zodat je goed kunt uitrusten. Voordat je het hotel betreedt, geef je de sleutel door aan de binnenlandse chauffeur, die klaar staat om opnieuw te vertrekken naar boeren, tuinders en veilingen.


Na een verkwikkende rust, kun je in de middag contact opnemen met de planning om te zien of je dezelfde avond weer de weg op kunt. Op deze manier maak je twee tot drie ritten per week, zelfs in het weekend blijft het werk doorgaan! Je zult werken met ladingen op pallets en Deense karren. Voor de pallets krijg je de beschikking over een handige EPT (elektrische pallettruck) of een pompwagen, maar voor de karren vertrouw je op je eigen kracht. Dit werk kan soms hectisch zijn, dus enige stressbestendigheid is zeker een vereiste.


Dit is niet zomaar een baan; dit is een kans om deel uit te maken van een team dat de wereld van groenten en fruit in beweging houdt, dag en nacht. Durf jij deze spannende reis aan? De open weg wacht op jou!


Ben jij de topper die wij zoeken?


Ben jij de internationaal chauffeur en bikkel die dit wel ziet zitten? En ga jij graag op pad naar het buitenland? Mail dan naar of bel naar . Is dit werk niet ideaal voor jou? Dan hebben wij nog een hoop vacatures die wellicht wel aansluiten op jouw wensen. De koffie staat klaar!
Functie:chauffeur buitenland
Startdatum:24-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Middelharnis
  2. Chauffeur Buitenland IQ Select 24-02-2024

Bekijk ook andere vacatures