Vacature Teamleider

Teamleider in Middelharnis

Ken jij als (aankomend) accountant de ins en outs van het accountancyvak en beschik je ook nog over teamgevoel en ondernemerschap? Wil je bovendien werken bij een innovatief kantoor dat gericht is op de toekomst? Dan hebben wij elkaar gevonden!

Wat ga je doen?

Als (aankomend) accountant binnen onze vestiging Middelharnis werk je in teamverband en bouw je mee aan de ontwikkeling van de accountancypraktijk op Goeree-Overflakkee. Je stelt jaarrekeningen op en helpt je klanten hun (financiële) administratie te organiseren en te verbeteren. Ook initieer en realiseer je het opstellen van tussentijdse rapportages. Je inspireert en hebt oog voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van collega's. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vak, zorg jij ervoor dat je onze klanten proactief kunt adviseren. Jouw doel: alle processen soepel laten lopen en cliënten ontzorgen door het aanleveren van tijdige en juiste informatie en met tal van bedrijfseconomische en fiscaal-juridische zaken. Als teamleider zorg je ervoor dat het team iedere dag opnieuw werkt aan verbetering van onze dienstverlening en resultaten boekt.

Wie ben je?

Je bent gestructureerd en vaktechnisch onderlegd. Analytisch en planmatig sterk. Met jouw organisatorische en leidinggevende capaciteiten loopt het team op rolletjes. Je weet als geen ander je communicatieve en adviesvaardigheden in te zetten om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe klanten te vinden.

Wat neem je mee?

Een HBO Accountancy of Bedrijfseconomische opleiding. Een (bijna) afgeronde opleiding AA of RA. Meer dan vijf jaar ervaring in het vak en goed in staat om teamleider te zijn van een enthousiast team.

Waar kun je op rekenen?

Werken in een leuk en enthousiast team dat jou alle ruimte biedt om je te ontwikkelen en initiatief te nemen. Onze organisatie is datadriven en altijd op zoek naar verbetering en innovatieve ideeën. Dat is precies waar voor jou de uitdaging ligt!

Visser & Visser: full service met aandacht

300 medewerkers die meer zijn dan de som der delen. We zijn ervan overtuigd dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten: ondernemers met vijf, vijftig of vijfhonderd medewerkers en minstens zo gedreven als wij. We ondersteunen hen in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Want ons succes begint bij jouw talent.

Door onze werknemers zijn wij beloond met het Beste Werkgevers Keurmerk 2019/2020. Wil jij aan de slag bij een werkgever die je waardeert en serieus neemt? Dan zit je bij Visser & Visser goed!


Vragen? Mail, app of bel met

Belastingadviseur / Vestigingsleider Middelharnis

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Salary€ 2.615 - € 4.155 o.b.v. fulltime dienstverband
 • Time32 - 40 uur per week
 • Vacation28 dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • LeasecarKeuze tussen leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • LunchVolledig verzorgde lunch
 • DevicesTelefoon en een laptop
 • Thuiswerkvergoeding
 • Budget thuiswerkplek
 • Fietsleaseregeling


Functie:teamleider
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2615 – 4155
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Visser & Visser via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Teamleider Visser & Visser 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures