Vacature Financial Controller / Financieel Specialist

Financial Controller / Financieel Specialist in Middelharnis

Financial Controller / Financieel Specialist


HBO Middelharnis

Middelharnis

36 uur, onbepaalde tijd

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Financial controller oftewel Financieel specialist. Je bent medeverantwoordelijk voor o.a. het opstellen en analyseren van periodieke financiële managementinformatie, de jaarrekening en productieverantwoordingen, bedrijfseconomische berekeningen, begrotingen, liquiditeitsprognoses en business cases. Daarnaast beheer en bewaak je de juistheid, betrouwbaarheid en volledigheid van de financiële administratie. Je signaleert eventuele knelpunten in de financiële bedrijfsvoering en bent medeverantwoordelijk voor het aandragen en doorvoeren van verbeteringen hiervoor. Tot slot ben je vraagbaak voor collega's binnen de ondersteunende diensten van Zuidwester, maar ook voor de locaties van het primair proces in de verschillende regio's van ons werkgebied.

Waar ga je werken?
Je bent werkzaam in het domein Financiën, dat verder bestaat uit Business Control, Financial Control, Financiële Administratie, Salarisadministratie en Zorgverkoop/Contractmanagement. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Middelharnis, vanuit een regiokantoor of vanuit huis. Eigenlijk bepaalt je agenda welke werkplek het best passend is. Je rapporteert aan de .

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt een opleiding op hbo of wo niveau in richting Economie, Finance of Accounting & Control.
 • Je beschikt over kennis van en ervaring met financiële systemen (o.a. Exact), moderne bedrijfsadministratie, accounting en control en fiscale zaken.
 • Kennis van (de wet- en regelgeving binnen) de gezondheidszorg (Wlz, WMO en Jeugdwet) is een pré.
 • Je bent een analytische denker en daarnaast oplossingsgericht ingesteld.
 • Je bent sterk in plannen en organiseren.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €4.554,- bruto per maand (FWG-schaal 50, inclusief 10% arbeidsmarkttoeslag), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan via onderstaande button. Geschikte kandidaten worden direct uitgenodigd voor een gesprek. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Rianne Achterberg (Teamleider Financiële Administratie) via of () via .



Functie:financial controller financieel specialist
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4554 – 4554
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Financial Controller / Financieel Specialist Zuidwester 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures