Vacature Belastingadviseur

Belastingadviseur in Middelharnis

Belastingadviseur

Medior

Bij Visser & Visser ga je, samen met jouw collega's, meebouwen aan onze vestiging, een interessante klantenkring en een inspirerende cultuur. Een uitdagende en verantwoordelijke positie dus. Je bent zelfstandig sterk, maar ook als teamplayer. In de laatste drie jaar zijn wij tweemaal uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening.

Wat ga je doen?

Als Belastingadviseur maak je deel uit van het fiscale team van Visser & Visser. De adviezen die je geeft aan opdrachtgevers, afhankelijk van de complexiteit al dan niet via een senior-collega, zijn niet alleen fiscaal van hoog niveau, ze geven er ook blijk van dat je de situatie bij onze klanten helemaal begrijpt. Soms ga je met een Accountancy-collega mee naar een opdrachtgever.

Je hebt oog voor de verdere ontwikkeling van het team en haalt voldoening uit jouw rol bij het begeleiden van junior medewerkers. Al met al een prachtige functie om jezelf als Belastingadviseur verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan ons sterke fiscale team.

Wie ben je?

Je werkt gemakkelijk zelfstandig, maar schroomt ook niet om advies in te winnen van collega's als dit zinvol is. Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en kansen te pakken wanneer deze zich voordoen. Ook neem je initiatief als je een goed idee hebt en werkt deze uit. Daarnaast ben je gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen en streef je ernaar onze klanten de beste service en adviezen te geven.

Waar kun je op rekenen?

Je komt te werken in een gedreven en hecht team met hart voor het fiscale vakgebied. We helpen elkaar waar nodig en stimuleren elkaar het beste uit ons vak te halen. Bewuste aandacht hebben we niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers. Successen worden gevierd, want zonder jou groeit Visser & Visser niet. Een goede band met je collega's vinden we belangrijk, dus lunchen we vaak samen of halen buiten een frisse neus. Ook buiten werktijd zijn er soms activiteiten waar we aan onze teambuilding blijven werken.

Visser & Visser: full service met aandacht

Met circa 450 medewerkers biedt Visser & Visser het volledige spectrum aan financiële dienstverlening voor kleine en grote ondernemers. We werken vanuit 12 vestigingen in Nederland, zodat we dichtbij onze opdrachtgevers staan. Onze medewerkers zijn meer dan de som der delen. We geloven met hart en ziel dat we samen verder komen. Samen met elkaar en samen met onze klanten. Dat is een manier van werken die verankerd is in onze cultuur.

We ondersteunen ondernemers in alle aspecten van hun ondernemerschap, met inzet van onze professionaliteit en ons innovatief vermogen, maar vooral met bewuste en oprechte aandacht. Met dezelfde aandacht kijken we naar onze medewerkers. Ons succes begint bij jouw talent. Daarom investeren we in de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Of je nu kiest voor onze samenstelpraktijk, onze auditpraktijk of onze fiscale tak; je komt sowieso te werken bij een professioneel top 25 accountantskantoor. In 2021 werd Visser & Visser beste zakelijke dienstverlener in de categorieën Accountancy én Fiscaal advies. Ook zijn we in de laatste drie jaar tweemaal uitgeroepen tot de beste werkgever in de categorie financiële dienstverlening en mogen we dit jaar het keurmerk World-Class Workplace dragen. Hier wil je toch werken?!

Vragen? Mail, app of bel met

Belastingadviseur / Vestigingsleider Middelharnis

Wat je van ons kunt verwachten:

 • Salary€ 3.765 - € 6.140 o.b.v. van een fulltime dienstverband en afhankelijk van je ervaring
 • Time32-40 uur per week met flexibel in te delen werktijden
 • Vacation28 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband
 • LeasecarKeuze uit een leaseauto of mobiliteitsvergoeding
 • LunchIedere dag een compleet verzorgde lunch op kantoor
 • TrainingVolop opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • DevicesLaptop en telefoon van de zaak
 • Thuiswerkvergoeding
 • Budget thuiswerkplek
 • Fietsleaseregeling

Wat wij van jou verwachten:

 • SkillsJe bent vaktechnisch sterk, creatief in het vinden van oplossingen en een teamplayer
 • SkillsJe kunt zelfstandig werken
 • SkillsJe bent communicatief sterk en pakt kansen
 • SkillsJe deelt jouw kennis en ervaring graag met junior medewerkers
 • EducationJe hebt je master Fiscaal Recht of Fiscale Economie en hebt de NOB-opleiding afgerond
 • ExperienceJe hebt zo'n 5 jaar werkervaring als Belastingadviseur


Functie:belastingadviseur
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3765 – 6140
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Visser & Visser via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Belastingadviseur Visser & Visser 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures