Vacature Senior/Lead PHP Developer

Senior/Lead PHP Developer in Middelharnis

32-40 uur
XSARUS Rotterdam of Middelharnis

Zoek je meer uitdaging en wil je graag op hoog niveau developen?

Spreekt een dynamische werkomgeving je aan, waarbinnen je jezelf blijft ontwikkelen? Waar je echt jouw unieke potentieel benut? Kom werken bij XSARUS en werk mee aan technisch hoogstaande omgevingen voor toonaangevende e-commerce bedrijven. Wij zoeken een voor onze vestiging in Middelharnis of Rotterdam.

Als bij XSARUS draag je bij aan het verwezenlijken van omnichannel e-commerce op het hoogste niveau. Je bent werkzaam binnen één van onze development teams die klantcentrisch werken. Elk team bestaat uit circa tien collega's (front- en backend developers, een e-commerce consultant, OPS lead en tech lead).

Lijkt het je uitdagend om te werken aan een mix van Adobe Commerce , Magento Open Source , SCAYLE en Shopware projecten of een headless omgeving? Lees dan snel verder!

In mijn functie werk ik samen met collega developers, digital marketeers, klanten en systeembeheerders die allemaal hun 'eigen taal' spreken. Het mooie is dat iedereen naar een project kijkt vanuit zijn eigen specialisme, dit komt vervolgens samen. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op technisch gebied supersnel, waardoor geen dag hetzelfde is. Als er aan het eind van de dag een mooie, goed converterende webshop staat dan ben ik toch een tikkeltje trots dat ik daaraan heb meegewerkt.

, Lead Developer

Wat ga je doen?

 • Je ontwikkelt maatwerkoplossingen voor onze (internationale) klanten, m.b.v. frameworks als Symfony, Adobe Commerce en Magento Open Source.
 • Je bent (mede)verantwoordelijk voor het analyseren en vertalen van user stories naar een functioneel en technisch ontwerp.
 • Je zet continuous integration, continuous deployment en testing scenario's op met Gitlab CI/CD en rolt periodiek projecten uit.
 • Je neemt de 'lead' bij belangrijke, technische beslissingen, je coacht andere developers in jouw projectteam en hebt daarnaast regelmatig klantcontact.
 • Je zet robuuste datastructuren op in MySQL en Elasticsearch en werkt mee aan API's voor onze headless frontends met NUXT/VueJS en GraphQL.
 • Je ondersteunt projectmanagers en consultants bij het opstellen van een projectbegroting en signaleert technische projectrisico's.
 • Je houdt je kennis up-to-date door relevante trainingen te volgen en certificeringen te behalen (Magento, Shopware, MySQL, PHP). Daarnaast deel je graag jouw kennis en geef je regelmatig advies aan onze consultants.

Wat breng je ons?

 • Softwaretechnieken hebben voor jou geen geheimen meer; je hebt jezelf allround ontwikkeld en (eventueel) een aantal specialisaties op zak.
 • Je hebt een grote passie voor techniek en softwareontwikkeling en bijt je graag vast in complexe en uitdagende projecten.
 • Overzicht bewaren? Check! Gezien jouw gestructureerde aanpak, heb je alles onder controle en weet je taken voor jezelf en collega's te prioriteren.
 • Krijg je energie van het coachen en leidinggeven aan collega's en heb je graag klantcontact? Zet bij XSARUS de stap naar de rol van Lead Developer!
 • Je neemt een goedgevulde rugzak aan kennis met je mee, doordat je een relevante hbo-opleiding hebt afgerond en minstens 5 jaar werkervaring hebt in dit vakgebied.

Leer je toekomstige collega's kennen! Lees hier het verhaal van Alexander, Senior Developer / Technical Architect bij XSARUS.

Gesolliciteerd, en dan?

Benieuwd hoe de weg naar jouw nieuwe uitdaging eruitziet? Je leest het hier !

Dit zijn jouw nieuwe collega'sFunctie:lead php developer
Startdatum:08-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Xsarus E-Development & Consulting via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Middelharniskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de middelharniskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Middelharnis
 2. Senior/Lead PHP Developer Xsarus E-Development & Consulting 08-02-2024

Bekijk ook andere vacatures